Targus tietokonereppu Sagano EcoSmart Commuter 16" grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Targus
  • Tuotekoodi: TBB635GL
  • Tuotenumero: 5051794040555
  • Valmistajan takuu: Elinikäinen

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl
Katso erittäin laaja laukkuvalikoimamme tästä.

Targus 16" Sagano EcoSmart Commuter -repussa on oma erillinen pehmustettu osio enintään 16” kannettavalle tietokoneelle. Sen lisäksi repussa on erittäin tilava pääosio kirjoille, kansioille ja muille mukana kulkeville tavaroille. Pääosiossa on myös kätevät pikkutaskut kynille, avaimille ja muille pikkutavaroille. Tilava etutasku pitää lisätarvikkeet helposti ulottuvilla ja sivuilla olevissa verkkotaskuissa kulkee esim. vesipullot myös helposti käden ulottuvilla.

Pehmustetut olkahihnat tekevät repusta mukavan kantaa. Repun materiaali on vettähylkivää kangasta, mutta kovemman sadesään yllättäessä repusta löytyy piilotaskusta ulosvedettävä koko repun suojaava sadesuoja. Targus EcoSmart laukut ja reput on valmistettu GRS-sertifioiduista kierrätysmateriaaleista ympäristöä ja sujuvaa matkustamista ajatellen.

Tämän 16” Sagano -repun valmistukseen on mm. käytetty 8 kierrätettyä muovipulloa, jotka näin pidettiin poissa päätymästä rasittamaan maailman meriä ja kaatopaikkoja. Muovipullot kerättiin, murskattiin pieniksi hiutaleiksi, polymeroitiin uudelleen muovilastuiksi, kuumennettiin ja kehrättiin langaksi, joka ommeltiin tähän EcoSmart laukun kankaaseen. Myös pakkaus on vastuullisesti tuotettu ja FSC-sertifioitu.

-Koko: 30 x 17.5 x 50 cm, paino 630 g, tilavuus 20 litraa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.