Näin tunnistat Android-käyttöjärjestelmällä olevan puhelimen tarkan mallin

Mallintunnistuskoneemme kertoo puhelimesi tarkan mallin ja antaa suorat linkit oikeisiin Luurinetin ja Omakuoren suojakuoriin ja -laukkuihin. Mallintunnistuskoneemme kattaa lähes kaikki Android-käyttöjärjestelmällä olevat puhelimet seuraavilta valmistajilta: Nokia, Google, Samsung, Motorola, Asus, Xiaomi, Huawei, OnePlus, Sony ja Honor.
 
Suojakuorta tai -laukkua ostaessa on erityisen tärkeää tietää tarkka puhelimen malli - kaikki suojakuoret ovat mallikohtaisia ja sopivat ainoastaan tiettyihin malleihin. Mallinimessä oleva yhden kirjaimen, numeron tai merkin heitto tuottaa jo väärän puhelinmallin. Asiakaspalvelussa törmäämme päivittäin useita kertoja ongelmaan, että on vahingossa tilattu väärään puhelinmalliin sopiva suojakuori tai -laukku.

Toivomme, että tämä Mallintunnistuskoneemme auttaa varmistamaan oman puhelinmallin ja sen, että tulee varmasti tilattua oikealle puhelinmallille suojakuori tai laukku. Näin heti ensimmäisellä kerralla tulee oikea tuote oikeaan puhelinmalliin ja asiakas säästyy turhilta palautuksilta.
 
Mallintunnistuskoneemme kertoo myös, mikäli suojakuoria tai -laukkuja ei ole enää saatavissa etsimällesi puhelinmallille. Mallintunnistuskonetta päivitetään tasaisin ajoin lisäämällä uusia puhelinmalleja mukaan. Mikäli omaa puhelintasi ei löydy listalta, auttaa asiakaspalvelumme mielellään puhelimesi tunnistamisessa.Kun valitaan puhelimen valikosta Asetukset -> Tietoja puhelimesta löytyy valikko, jossa kerrotaan mallinumero. Tässä tapauksessa mallinumero on SM-G955F. Kun tämä kirjoitetaan Mallintunnistuskoneeseen, saadaan selville, että kyseessä on Samsung Galaxy S8+. Valikoiden nimet, muoto saattavat näyttää omassa puhelimessasi hieman erilaiselta riippuen puhelimen valmistajasta ja Android-käyttöjärjestelmän versiosta.