Näin tunnistat Applen iPhone -puhelimen tai Applen iPad -tabletin tarkan mallin

Mallintunnistuskoneemme kertoo puhelimesi tarkan mallin ja antaa suorat linkit oikeisiin Luurinetin ja Omakuoren suojakuoriin ja -laukkuihin. Mallintunnistuskoneemme kattaa lähes kaikki iOS-käyttöjärjestelmällä olevat Apple iPhone -puhelimet ja Apple iPad -tabletit.
 
Suojakuorta tai -laukkua ostaessa on erityisen tärkeää tietää tarkka puhelimen malli - kaikki suojakuoret ovat mallikohtaisia ja sopivat ainoastaan tiettyihin malleihin. Mallinimessä oleva yhden kirjaimen, numeron tai merkin heitto tuottaa jo väärän puhelinmallin. Asiakaspalvelussa törmäämme päivittäin useita kertoja ongelmaan, että on vahingossa tilattu väärään puhelinmalliin sopiva suojakuori tai -laukku.

Toivomme, että tämä Mallintunnistuskoneemme auttaa varmistamaan oman puhelinmallin ja sen, että tulee varmasti tilattua oikealle puhelinmallille suojakuori tai laukku. Näin heti ensimmäisellä kerralla tulee oikea tuote oikeaan puhelinmalliin ja asiakas säästyy turhilta palautuksilta.
 
Mallintunnistuskoneemme kertoo myös, mikäli suojakuoria tai -laukkuja ei ole enää saatavissa etsimällesi puhelinmallille. Mallintunnistuskonetta päivitetään tasaisin ajoin lisäämällä uusia puhelinmalleja mukaan. Mikäli omaa puhelintasi ei löydy listalta, auttaa asiakaspalvelumme mielellään puhelimesi tunnistamisessa.

Tapa 1: Katso iPhonen tai iPadin takakuoresta (suositeltu tapa)


iPhonen tai iPadin takakuoreen on painettu mallimerkintä, joka alkaa A-kirjaimella ja tämän jälkeen tulee neljä numeroa. Kuvan tapauksessa malli on A1549 ja kun tämän kirjoittaa Mallintunnistuskoneeseen, selviää, että puhelin on Apple iPhone 6.
 

Tapa 2: Katso iPhonen tai iPadin valikostaKun valitaan iPhonen valikosta Asetukset -> Yleiset -> Tietoja löytyy valikko, jossa kerrotaan mallinumero. Tässä tapauksessa mallinumero on MPRL2FS/A. Kun tämä kirjoitetaan Mallintunnistuskoneeseen, saadaan selville, että kyseessä on Apple iPhone 7. Valikoiden nimet, muoto saattavat näyttää omassa puhelimessasi hieman erilaiselta iOS-käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.