Tuo toimistotyöskentely nykyaikaan Jabran moderneilla toimistotarvikkeilla

{image:text}

Kokoukset, etäpalaverit ja työkonferenssit onnistuvat näppärästi ja vaivattomasti Jabran moderneilla ja tyylikkäillä toimistotarvikkeilla. Luurinetistä löydät laajan valikoiman erilaisia Jabran toimistovälineitä ja muuhun ammattikäyttöön tarkoitettuja tarvikkeita, eritoten kuulokkeita ja puhelinkaiuttimia. Ne sopivat mainiosti monenlaista työtä, kokoustamista ja etäpalaveria, miksei myös etäopiskelua, varten.

Laadukkaat kuulokemikrofonit tehokkuutta ja keskittymiskykyä parantamaan

Paranna toimistosi työnlaatua Jabran kuulokemikrofonien avulla. Jabran kuulokkeista Evolve-sarja on tarkoitettu nimenomaan toimisto- ja ammattikäyttöä varten, joita Luurinetissä onkin monipuolisesti tarjolla. Hoida katkeamattomat ja laadukkaat puhelut, seuraa tärkeimmät kokoukset, tai kuuntele lempimusiikkiasi työn ohessa: mitä ikinä haluatkaan tehdä, Jabran kuulokemikrofonien laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Kuulokemikrofonien malleissa on eroja niiden liitännöissä, ja samasta mallista on usein sekä stereo- että mono -kuuloke vaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin.

Jabran kuulokemikrofonien langalliset versiot ovat loistava apuväline, kun pysyt saman työpisteen tai laitteen äärellä koko päivän ajan. Evolve2 30, Evolve2 40 ja Evolve 40 -kuulokemikrofonit ovat edulliset ja oiva valinta niin tutulla työpisteellä, junassa, ruuhkaisessa kahvilassa tai kotona tapahtuvaan työskentelyyn. Edellä mainitut kuulokemikrofonit ovat suunniteltu vaihtelevia työolosuhteita varten: loistava äänenlaatu, korvien päälle mukavasti istuva muotoilu sekä melunvaimennusominaisuudet mahdollistavat työskentelyn missä ikinä oletkin. 

Työpaikan hälinään tai perhearjen keskelle: Evolve 80 – kuulokemikrofoni soveltuu hyvin eri työtehtäviin. Nämä kuulokemikrofonit ovat loistava väline erityisesti avokonttorissa tai -toimistossa työskentelyyn. Kuulokkeet on varustettu edistyneellä aktiivisella vastameluteknologialla, joka poistaa taustamelun tehokkaasti työympäristöstä. Saat kätevästi nappia painamalla aktivoitua vastameluominaisuuden, ja suljettua niin ylimääräisen puheensorinan kuin myös laitteiden huminan. Myös kuulokkeiden tiiviisti korvien ympärille tuleva muotoilu jo itsessään sulkee pois suuren osan häiritsevistä äänistä.

Jos tehtäväsi ja työpisteesi vaihtuvat päivän aikana tai joudut kommunikoimaan asiakkaiden tai kollegoidesi kanssa kuulokkeiden välityksessä myös ollessasi liikkeellä, voivat Jabran langattomat kuulokevaihtoehdot olla kaikkein toimivin ratkaisu juuri sinulle. Kaikki Jabran langattomat kuulokkeet voidaan yhdistää vähintään kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti, joka helpottaa yhteydenpitoa ja kommunikointia työssä.

Langattomien kuulokkeiden käyttöetäisyyksissä on hieman eroja, mutta kaikkia kuulokkeita voi käyttää vähintään 30 metrin säteellä työpöydältä, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen työpaikalla.  

Korvien päälle hyvin asettuvat Evolve 65, Evolve2 65 ja Evolve 75 -langattomissa kuulokemikrofoneissa on entistä upeampi ja terävämpi äänenlaatu ja tarkempi mikrofoni, joilla tehostat työskentelyä ja keskittymiskykyäsi. Edellä mainituissa langattomissa kuulokkeissa on kaikissa yli 14 tunnin käyttöaika, mutta Evolve 2 65 mallissa käyttöaika yltää jopa 37 tuntiin – joten kuulokkeet pysyvät kiireisemmässäkin arjessa varmasti käyttövalmiina. Suuremmat Evolve2 85 -kuulokemikrofonit tarjoavat loistavan kuulokkeiden ja mikrofonin äänenlaadun, pitkän akunkeston sekä ainutlaatuisen vastameluteknologian tyylistä tinkimättä. 

Helpotusta asiakastapaamisiin ja monipaikkaisiin kokouksiin moderneilla kaiutinpuhelimilla

Jabran tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaita kaiutinpuhelimia, joiden avulla teet kokouksista ja palavereista astetta sujuvammat ja vaivattomammat sen kaikille osallistujille. Moderniin ja liikkuvaan ympäristöön suunnitellut kaiutinpuhelimet ovat nykyaikaa parhaimmillaan. Jabran Speak sarjan kaiutinpuhelimet ovat tyylikkäitä ja tekevät monipaikkaisesta kokoustamisesta tehokasta. Jabra Speak 410 ja Jabra Speak 510 on tarkoitettu enintään neljän henkilön hieman pienempiin kokouksiin. Kun taas Jabra Speak 710 ja 750 soveltuvat myös kuuden hengen kokouksia varten.

Hieman isompia kokouksia varten tarkoitettu Jabra Speak 810 – mahdollistaa jopa 15 henkilön yhtäaikaiset kokoukset hyvällä äänenlaadulla ja katkeamattomilla yhteyksillä. Kaiutinpuhelimen mikrofonit on sijoiteltu optimaalisesti laitteen ympärille niin, että jokaisen kokoukseen osallistuvat ääni varmasti kuuluu. Muiden kaiutinpuhelimien tapaan Jabra Speak 810 on välittömästi käyttövalmis ja helppo ottaa mukaan matkalle, ja sen kautta voi halutessaan kuunnella musiikkia kokousten lomassa.

Tutustu ajankohtaiseen Jabra-valikoimaan tästä

Jabra valikoima 6.9.2021