UAG:n valikoima kasvanut suojakuorien lisäksi monilla uutuustuotteilla

Urban Armor Gearin (UAG) valikoima on kasvanut ja UAG valmistaa nykyään monia muitakin tuotteita kuin suojakuoria. Uusia tuotteita UAG:n valikoimissa ovat esimerkiksi vaihtorannekkeet älykelloille, Apple Watch -älykellojen suojat ja Apple AidPods -suojakotelot. Lisäksi UAG:n valikoimista löytyy nykyään ns. yritysmyyntituotteita, jotka toimitetaan ilman myyntipakkausta. Nämä soveltuvat yrityskäytön lisäksi mainiosti myös kuluttajakäyttöön, kun tarvitaan luotettavaa suojausta.

Apple Watch -älykellojen suojuksetSuojaa yhteensopiva Apple Watch -kellosi ja pidä kosketusnäyttö, painikkeet ja lataaminen helposti käytettävissä. Höyhenenkevyt komposiittimateriaalista valmistettu suoja on helppo napsuttaa kelloosi ilman rannekkeen irrottamista. Suoja kohoaa näytön yläpuolelle, joten näyttö pysyy tämän suojakuoren avulla suojassa. Täyttää MIL-STD 810G 516.6 -standardin vaatimukset tiputustestissä.

UAG:n vaihtorannekkeet älykelloille


Muokkaa Apple Watch -kellosi ulkoasu myötäilemään persoonallisuuttasi ja elämäntapaasi. Haluatko näyttää hienostuneelta vai varmistaa, että kello pysyy paikallaan kuntoharjoitusten aikana? Päätä se itse! Hihna suunniteltiin erityisen varmaksi ja se istuu mukavasti ranteeseen tilanteessa kuin tilanteessa. Hihna on tehty laatumateriaaleista ja erityisen taitava käsityöjälki on tuttua UAG-muotoilua.

Apple AidPods ja Apple AirPods Pro -kuulokkeille suojat


Pidä AirPods-kuulokkeet turvallisesti suojattuna. Silikonista valmistettu suojakotelo varmistaa, että kuulokkeesi ovat suojattu iskuilta tämän suojakotelon avulla, sillä kuten kaikki Urban Armor Gearin tuotteet, myös tämä suojakotelo on testattu ja täyttää MIL STD 8105G -standardin vaatimukset.

UAG:n yritysmyyntituotteetUAG:lla on uutuustuotteena muutamia yritysmyyntituotteita, jotka toimitetaan ilman myyntipakkausta: vähemmän pakkausjätettä. Nämä tuotteet soveltuvat myös mainiosti kuluttajakäyttöön. Nämä tuotteet ovat yhteensopivia Applen alkuperäisten näppäimistöjen kanssa.

Uudet Urban Armor Gearin tuotteet