Uuden Huawei Watch GT 3 Pro -kellosarjan toimitukset alkaneet

{image:text}

Huawei Watch GT3 Pro 43MM

Kun moderni teknologia kohtaa klassisen keraamisen käsityötaidon, syntyy jotain ennennäkemättömän kaunista. Huawei Watch GT 3 Pro 43mm älykellossa on käytetty vain huippuluokan materiaaleja ja senhohtavan valkoinen nanokeramiikka sekä safiirilasi tekevät kellosta premium-luokan kokonaisuuden.

Huawei Watch GT 3 Pro 43mm tukee aktiivista elämäntapaa tarjoten yli 100 erilaista harjoitustilaa sekä auttaa käyttäjäänsä pysymään ajantasalla omasta terveydentilastaan muun muassa sykkeen seurannan, automaattisen SpO2-mittauksen, unen seurannan ja stressitason seurannan avulla. Viimeisen silauksen kellolle antaa jopa 7 päivän akunkesto, langaton pikalataus sekä saumaton yhdistettävyys, jonka ansiosta voit yhdistää kellon aina Huawei-laitteista iOS-ja Android-puhelimiinasti.

Huawei Watch GT3 Pro 46MM

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm -älykellon tyylikäs älykello, jonka huoliteltu muotoilu yhdistää urheilullisuuden sekä rennon tyylin. Kelloon valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jonka ansiosta se on naarmuuntumaton ja kulutusta kestävä. Se tarjoaa käyttäjälleen tarkan terveydentilan seurannan sekä tieteellistä harjoitusopastusta. Näin ollen se sopii erinomaisesti sekä päivittäiseen käyttöön että ammattiurheiluun.

Kellon akunkesto on jopa 14 päivää ja se tukee langatonta pikalatausta, jonka ansiostalaite on ainanopeasti käytettävissä. Laite on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten musiikin toisto, ääniavustaja, sykkeen seuranta, Bluetooth-puhelut, älykkäät ilmoitukset, GPS ja paljon muuta. Laite soveltuu kenen tahansa käyttöön, jonka vuoksi kellon voikin yhdistää aina Huawei-laitteista iOS-ja Android-puhelimiin asti.