Uusien Samsungin taittuvanäyttöisten puhelinten toimitukset alkavat 27.8

{image:text}

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Galaxy Z Fold3 on puhelin – ja tabletti. Siinä on kaksi 120 Hz:n näyttöä, joten siinä on loputtomasti käyttömahdollisuuksia ja tuottavuus paranee. Split View -tilassa voit käyttää useampaa sovellusta samanaikaisesti. Flex Mode -tilassa voit käyttää puhelinta tietokonemaisesti yhdessä kyseistä tilaa varten optimoitujen sovellusten kanssa.

Voit tehdä muistiinpanoja kokouksen aikana S Pen -kynällä sekä uppoutua suosikkisarjaasi 7,6 tuuman taitettavalla näytöllä. Voit nauttia eri kokemuksista suurella näytöllä, joka mahtuu koostaan huolimatta taskuun. Galaxy Z Fold3 on aiempia malleja kauniimpi, kestävämpi ja kätevämpi. Taitettavuus tuntuu tämän jälkeen itsestään selvältä!

-Ensimmäinen S Pen -kynän kanssa yhteensopiva taitettava mallimme
-Ainutlaatuinen muotoilu ja kestävät materiaalit – IPx8-luokitus
-Taitettava ja äärimmäisen responsiivinen 120 Hz:n 7,6" näyttö
-Kuvatessa esikatselu molemmilta näytöiltä
-Puhelin ja tabletti – samanaikaisesti

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Pieni. Suuri. Ja ainutlaatuinen. Galaxy Z Flip3 -puhelimen upea muotoilu ja äärimmäinen joustavuus tarjoaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia: Suljettuna Galaxy Z Flip3 on niin pieni, että se mahtuu helposti taskuun.

Avattuna se on yhtä suuri kuin tavallinen älypuhelin. Etunäyttö on aiempaa suurempi, jotta voit helposti hallita sisältöä, vastata puheluihin ja nähdä ilmoitukset puhelimen ollessa suljetussa tilassa. Ja kun avaat puhelimen, voit nauttia sulavasta 6,7 tuuman näytöstä 120 Hz:n päivitysnopeudella. Flex Mode -tilassa sisänäyttöä voi lisäksi pitää vain puoliksi avoinna, mikä lisää käyttöön uusia mahdollisuuksia – esimerkiksi kuvatessa ja parasta kulmaa hakiessa. Kaikki kolme kameraa ovat valmiina nostamaan kuvasi uudelle tasolle! Galaxy Z Flip3 on aiempia malleja kauniimpi, kestävämpi ja kätevämpi. Taitettavuus tuntuu tämän jälkeen itsestään selvältä!

-Aiempaa suurempi etunäyttö, johon mahtuvat tärkeimmät toiminnot
-Flex Mode tekee sovellusten käytöstä aiempaa fiksumpaa
-IPx8-luokitus, valmistettu kestävästä materiaalista
-Ikoninen muotoilu – ainutlaatuista joustavuutta
-Taitettava ja dynaaminen 120 Hz:n 6,7" näyttö
-Studiolaatuiset selfiet puhelimeen koskematta

Samsung Galaxy Z Flip3 5G -lisävarusteet
Samsung Galaxy Z Fold3 5G -lisävarusteet