Uusi
  • Wilfa Classic kahvinkeitin CM6S-100
  • Wilfa Classic kahvinkeitin CM6S-100

Wilfa Classic kahvinkeitin CM6S-100

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Wilfa
  • Tuotekoodi: 602273
  • Tuotenumero: 7044876022738
  • Valmistajan takuu: 5 vuotta

Heti varastosta 6 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,90 10990
Määrä: kpl

Tiedostot

Wilfa Classic -kahvinkeitin 1 litran tilavuudella ja virtauksensäätömahdollisuudella on kehitetty valmistamaan maistuvaa suodatinkahvia jokaiseen kupilliseen. Säädä uuttoaikaa suodattimesta vastaamaan veden määrää kullakin kahvinvalmistuskerralla ja saat aina yhtä maistuvaa kahvia – valmistit sitten yhden tai vaikkapa 8 kupillista.

Puhdistusmuistutus auttaa pitämään kahvin maukkaana ja kahvinkeittimesi hyvänä monien vuosien ajan. Kahvinkeitin pohjoismaiseen tyyliin ja makuun – moderni tyylikäs mattamusta kahvinkeitin ensiluokkaisilla ominaisuuksilla valmistaa maistuvaa suodatinkahvia

Kapasiteetti
Wilfa Classic kahvinkeittimen tilavuus on 1 litra ja se sopii mainiosti myös pienempiin kotitalouksiin. Täydestä pannusta saat 10 kupillista maukasta kahvia.

Saavuttaa oikean lämpötilan nopeasti
Kahvinkeitin saavuttaa optimaalisen veden lämpötilan välillä 92-96°C muutamassa sekunnissa. Se takaa vakaan lämmön koko valmistusprosessin ajan ja antaa parhaan maun kahvillesi.

Täydellinen uuttoaika
Classic valmistaa täyden pannun kahvia optimaalisessa ajassa 4-6 minuuttia.

ECBC-Hyväksytty
European Coffee Brewing Centren hyväksyntä takaa että keitin täyttää korkea laatuvaatimukset mm. lämpötilan ja ajan suhteen.

Automaattinen virrankatkaisu
Kahvinkeittimen lämpölevy pitää kahvin kuumana 40 minuuttia, jonka jälkeen laite katkaisee virran automaattisesti.

Manuaalinen tippalukko – virtauksensäätö: täydellisen maukasta kahvia riippumatta kuppien määrästä
Suodattimessa on virtauksensäätö, joka määrittää sen kuinka nopeasti vesi pääsee virtaamaan kahvin läpi. Säätämällä näin uuttoaikaa, voit muuttaa kahvin makua makusi mukaan ja muokata uuttoajan aina täydelliseksi vastaamaan valmistettavaa kahvimäärää. Näin saat aina yhtä maistuvaa kahvia valmistit sitten yhden tai vaikkapa 8 kupillista kerralla.

Kahvinkeittimen puhdistus
Säännöllinen puhdistus paitsi varmistaa, että kahvisi maistuu aina yhtä hyvältä, myös pidentää keittimesi käyttöikää. Sinun ei tarvitse pitää kirjaa puhdistuksista, sillä Classic muistuttaa sinua säännöllisesti käynnistyspainikkeen merkkivaloa vilkuttamalla.

Laatua ja pitkä takuu
Rakastatko kahvia yhtä paljon kuin me? Hyvä, sillä siksi Wilfa valmisti tämän kahvinkeittimen kestämään ja valmistamaan sinulle erinomaisen hyvää kahvia pitkään. Myönnämme tälle laadukkaalle kahvinkeittimelle 5 vuoden takuun.

Vinkki!
Hyvää kahvia ei pidä hukata! Hyvän kahvin salaisuus on paitsi täsmällinen valmistus: lämpötila ja uuttoaika, joista Classic pitää huolen, myös puhdas vesi ja tarkat mittasuhteet. Käytä siis aina puhdasta ja raikasta vettä ja vastajauhettua kahvia, ja muista punnita kahvi!

-Lämpimänäpitotoiminto ja automaattinen sammutus 40 minuutin kuluttua
-Kestävää muotoilua, runko ruostumatonta terästä
-European Coffee Brewing Centren hyväksyntä
-Optimaalinen valmistusaika ja lämpötila
-Moderni skandinaavinen kahvinkeitin
-Suodattimessa virtauksensäätö
-Irrotettava suodatinteline
-1 litran vesisäiliö
-Puhdistusmuistutus
-5 vuoden takuu
-Väri: Teräs
-Teho 1550 W
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.