Wilfa Lotus ultraääni–ilmankostutin (20 m²) U-4W

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Wilfa
  • Tuotekoodi: 601209
  • Tuotenumero: 17044876012095
  • Valmistajan takuu: 5 vuotta

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl

Tiedostot

Wilfa Lotus ultraääni–ilmankostutin on pieni, tilaa säästävä ilmankostutin, joka tuottaa 200 ml kylmää höyryä tunnissa. Kiiltävä valkoinen ilmankostutin on varustettu 2 litran vesisäiliöllä ja tuoksutoiminnolla.

Kylmä höyry
Tämä ultraäänilaite tuottaa kylmää höyryä, joka leviää huoneilmaan helposti. Wilfa Lotus on hiljainen, helppo käyttää ja ylläpitää. Laite on turvallinen käyttää myös lapsiperheessä.

Täydellinen pienempiin huoneisiin
Liian kuiva sisäilma vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa, mikä häiritsee hyvää unta. Hiljainen Wilfa HU-4W sopii täydellisesti makuuhuoneeseen – tilasuositus max. 20 m2.

Hyvä kapasiteetti
Kahden litran vesisäiliöllä varustettu Wilfa Lotus tuottaa 200 ml kylmää höyryä tunnissa ja toimii täydellä vesisäiliöllä 10 tuntia.

Tuoksutoiminto
Laitteessa on hajustelokero, johon voit halutessasi laittaa hajustetyynyn. Tiputa pari tippaa tuoksuöljyä hajustetyynylle ja anna huoneen täyttyä lempituoksustasi.

Miksi ilmankostutin?
Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Varsinkin lämmityskaudella kannattaa seurata sisäilman kosteustasapainoa. Oikea kosteustasapaino tekee hyvää terveydellesi sekä edesauttaa talvella helposti kuivuvan ihon ja kynsien hyvinvointia. Ilman kuivuus myös vaikuttaa siihen, miten koet lämpötilan. Kuiva sisäilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää.

Mitä ilmankostutin hyödyttää?
Liian alhainen ilmankosteus kuivattaa ihoa ja limakalvoja ja tuntuu paitsi epämiellyttävältä, myös vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa. Kuivat limakalvot ovat alttiimpia bakteerien ja virusten lisääntymiselle hengitysteissä. Kuiva ilma aiheuttaa helposti allergikoille hengitysvaikeuksia. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti kärsii, puiset huonekalut halkeilevat, tapetit irtoilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa. Suosittelemme käyttämään ilmankostutinta, jos huoneilman kosteus jää alle 35%.

-Merkkivalo ilmoittaa vesisäiliön tyhjentymisestä
-Täydellä vesisäiliöllä: 10 tunnin käyttöaika
-Tuoksutoiminto: hajustelokero ja -tyyny
-Tilasuositus: korkeintaan 20 m²
-Höyrykapasiteetti: 200 ml/tunti
-Säädettävä höyryn määrä
-2 litran vesisäiliö
-Kylmä höyry
-20 watti

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.