Uusi
  • Wilfa tehosekoitin XPLODE Vitamin BL1B-P1200
  • Wilfa tehosekoitin XPLODE Vitamin BL1B-P1200

Wilfa tehosekoitin XPLODE Vitamin BL1B-P1200

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Wilfa
  • Tuotekoodi: 609931
  • Tuotenumero: 7044876099310
  • Valmistajan takuu: 60 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 99,00 9900
Määrä: kpl

Tiedostot

Voimakas ja luotettava lasikannullinen tehosekoitin laadukkailla terillä ja viiden vuoden takuulla! Tässä mustassa Wilfa XPLODE Vitamin tehosekoittimessa on säädettävä nopeus ja valmiit ohjelmat tavallisimmille toiminnoille: smoothie ja jäiden murskaaminen, sekä erillinen puhdistusohjelma joka tekee puhdistuksesta nopeaa ja helppoa.

Wilfa XPLODE Vitamin murskaa ja sekoittaa tehokkaasti koviakin aineksia, kuten jäätä ja jäisiä marjoja ja valmistaa vaivatta smoothiet ja muut juomat.

Voimakas tehosekoitin jokapäiväiseen käyttöön smoothieiden ja muiden juomien valmistamiseen. Helppokäyttöinen tehosekoitin säädettävällä nopeudella sekä kolmella valmiilla ohjelmalla! Laadukkaiden terien ja tehokkaan moottorin ansiosta myös jäiden ja muiden kovien ainesten murskaaminen on vaivatonta.

Ohjelmat
Tässä blenderissä voit säätää nopeutta ja tehoa tarpeen mukaan ja lisäksi käytössäsi on myös valmiit ohjelmat smoothielle ja jäänmurskaukseen sekä erillinen puhdistusohjelma, jolla laitteen puhdistus käytön jälkeen on erittäin helppoa ja nopeaa: huuhtele kannu ja täytä se puolilleen vettä. Lisää pari tippaa astianpesuainetta, kiinnitä kansi ja aseta kannu runkoon. Käynnistä puhdistusohjelma. Ohjelman päätyttyä huuhtele kannu puhtaalla vedellä ja aseta kuivumaan.

Kannu
Lasikannun tilavuus on 1,8 litraa. Kannen täyttöaukosta on helppo lisätä aineksia tai nesteitä laitteen ollessa käynnissä. Tähän tehosekoittimeen soveltuu myös 2GO-pullo, joka myydään erikseen.

Terät
Laadukas teräyksikkö murskaa myös jäätä helposti. Terä on irrotettavissa lasikannusta perusteellista puhdistusta varten.

Moottori
Voimakas 1200 watin moottorin teho murskaa ja sekoittaa vaivatta myös haastavia aineksia. Tämä tehokas moottori on tehty kestämään ja myönnämme blenderille 5 vuoden takuun!

-Valmiit ohjelmat useimmin tarvittaville toiminnoille: smoothie ja jäiden murskaaminen
-Perusteellista puhdistusta varten teräyksikkö irrotettavissa lasikannusta
-Päivittäiseen käyttöön smoothieiden ja muiden juomien valmistamiseen
-Automaattipuhdistusohjelma tekee puhdistuksesta helppoa ja nopeaa
-Kolme ohjelmaa: jäänmurskaus, smoothie ja puhdistusohjelma
-Laadukkaat terät murskaavat tehokkaasti myös jäätä
-Irrotettava kansi täyttöaukolla
-Lasikannu: tilavuus 1,8 litraa
-Tehosekoitin 1200 wattia
-Säädettävä nopeus
-5 vuoden takuu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.