Xiaomi Mi Electric Scooter M365 black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Xiaomi
  • Tuotekoodi: FBC4004GL (M365 EU)
  • Tuotenumero: 6970244526823
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 389,00 38900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Katso kaikki Xiaomin sähköpotkulaudat ja lisävarusteet tästä.

HUOMIO! Tämä tuote ei mahdu Postin/Matkahuollon pakettiautomaatteihin. Mikäli valitset toimitustavaksi nouto Postin/Matkahuollon pakettiautomaatin, siirretään lähetys automaattisesti Postin/Matkahuollon noutopisteeseen noudettavaksi. Tämä voi viivästyttää lähetyksen saapumista vuorokaudella.

Maailman suosituin sähköpotkulauta?

Laadukas ja luotettava Xiaomi Electric Scooter M365 on tyylikäs sähköpotkulauta. Sillä voi sujuvasti kulkea jopa 30 kilometrin matkan kertalatauksella. Akku latautuu tyhjästä täyteen noin viidessä tunnissa tavallisella seinäpistokkeeseen liitettävällä matkalaturilla (sisältyy myyntipakkaukseen).

Helppokäyttöisen Xiaomi Electric Scooter -sähköpotkulaudan käytön oppii välittömästi eikä se vaadi minkäänlaista totuttelua, vaan se korvaa polkupyörän ja/tai kävelyn tarpeen vaivattomasti.

Oikean käden peukalolla käytettävällä nopeussäätimellä sähköpotkulauta ampaisee helposti liikkeelle. Se saavuttaa tehokkaalla 250 watin harjattomalla moottorillaan jopa 25 kilometrin tuntinopeuden.

Vasemman käden käsijarrulla voi jarruttaa nopeasti ja turvallisesti, sillä etu- ja takarenkaiden lukkiutumattomat ABS-levyjarrut toimivat yhtä aikaa. Samalla etujarru lataa sähköpotkulaudan akkua liike-energian avulla. Takaosan merkkivalo varoittaa muita kulkijoita jarruttamisesta.

Xiaomi M365 -sähköpotkulaudan muotoilu on yksinkertaisen nerokas. Runko, komponentit ja lisävarusteet käyttävät kaikki samaa geometrista muotokieltä, joka ottaa ensisijaisesti huomioon käytettävyyden. Minimalistinen muotoilu onkin saanut Red Dot-, iF- ja Good Design -muotoilupalkinnot.

Lentokonealumiinivalmisteinen Xiaomi Electric Scooter -sähköpotkulauta on ajaessa todella tukeva ja se kestää myös haastavia olosuhteita. Isot 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ja sujuvan kulkemisen myös epätasaisilla kulkureiteillä (myyntipakkauksessa tulee mukana myös toinen rengaspari varalle). Laite on lian ja roiskeveden kestävä (IP54, tuotetta ei kuitenkaan saa käyttää sateella/märällä käyttöohjeen mukaan).

Käyttäjäystävälliseen suunnitteluun kuuluvat myös erittäin kirkas led-ajovalo ja selkeät akun varauksen ilmaisevat merkkivalot.

Xiaomi M365 -sähköpotkulauta on taitettava ja painoa sillä on vain 12,2 kilogrammaa. Se on siis helposti kannettavissa paikkoihin, joissa ei voi ajaa ja se sopii kätevästi myös auton takaluukkuun.

Ilmainen iPhone- ja Android-älypuhelinsovellus mahdollistaa sähköpotkulaudan tietojen tarkan seuraamisen, laiteohjelmiston päivittämisen ja monet muut ominaisuudet, kuten sähköpotkulaudan lukitsemisen ja vakionopeuden säätämisen.

Xiaomi M365 -sähköpotkulaudan käyttäminen ei vaadi varusteita, erityisasusteita tai harjoittelua muutamaa minuuttia pidempään, joten sillä on kätevä kulkea niin työ-, koulu- kuin huvimatkatkin. Sähköpotkulauta soveltuu parhaiten 16 vuotta täyttäneille 120-200 senttimetriä pitkille ja alle 100 kilogrammaa painaville ajajille. Kypärän käyttö on aina suositeltavaa samaan tapaan kuin polkupyörää käytettäessä.

Hyvä tietää

-Potkulauta kestää pölyä, mutaa ja roiskeita (IP54), se ei ole kuitenkaan vesitiivis ja sateella ei saa ajaa
-Maksimimatka yhdellä latauksella 30 km (normaalissa käyttöympäristössä noin 20-25 km)
-Potkulaudassa on etuvalo, jarrustusvalo ja soittokello
-Jarrutusmatka on 3-4 metriä tasaisella asfaltilla
-Akun lataus tyhjästä täyteen noin 5 tuntia
-Ajamista suositellaan asfaltilla
-Maksimi kantavuus 100 kg
-Maksiminopeus 25 km/h

Potkulauta toimitetaan pakkauksessa, jossa potkulaudan ohjaintanko irti. Tämä täytyy kiinnittää 4 ruuvilla. Ruuvit ja työkalu kiinnitykseen sisältyy myyntipakkaukseen.

Tuotteesta saatavissa myös Pro-versio, katso tästä!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.