Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Pro Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Xiaomi
  • Tuotekoodi: DDHBC02NEB (EU)
  • Tuotenumero: 6934177707414
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 699,00 69900
Määrä: kpl

Tiedostot

Katso kaikki Xiaomin sähköpotkulaudat ja lisävarusteet tästä.

Ilmainen toimitus tälle Xiaomin sähköpotkulaudalle, myös kotiintoimitus. Syötä ostoskorissa kohtaan "Syötä aktivointikoodi" koodi "xiaomi" ilman heittomerkkejä, niin saat ilmaisen toimituksen sähköpotkulaudalle!

HUOMIO! Tämä tuote ei mahdu Postin/Matkahuollon pakettiautomaatteihin. Mikäli valitset toimitustavaksi nouto Postin/Matkahuollon pakettiautomaatin, siirretään lähetys automaattisesti Postin/Matkahuollon noutopisteeseen noudettavaksi. Tämä voi viivästyttää lähetyksen saapumista vuorokaudella.

Laadukas ja luotettava Xiaomi Electric Scooter M365 Pro on tyylikäs sähköpotkulauta. Sillä voi sujuvasti kulkea jopa 45 kilometrin matkan kertalatauksella. Akku latautuu tyhjästä täyteen noin kahdeksassa tunnissa tavallisella seinäpistokkeeseen liitettävällä matkalaturilla (sisältyy myyntipakkaukseen).

Helppokäyttöisen Xiaomi Electric Scooter -sähköpotkulaudan käytön oppii välittömästi eikä se vaadi minkäänlaista totuttelua, vaan se korvaa polkupyörän ja/tai kävelyn tarpeen vaivattomasti.

Oikean käden peukalolla käytettävällä nopeussäätimellä sähköpotkulauta ampaisee helposti liikkeelle. Se saavuttaa tehokkaalla 300 watin harjattomalla moottorillaan jopa 25 kilometrin tuntinopeuden (hetkellinen teho jopa 600 W).

Vasemman käden käsijarrulla voi jarruttaa nopeasti ja turvallisesti, sillä etu- ja takarenkaiden lukkiutumattomat ABS-levyjarrut toimivat yhtä aikaa. Samalla etujarru lataa sähköpotkulaudan akkua liike-energian avulla. Takaosan merkkivalo varoittaa muita kulkijoita jarruttamisesta.

Xiaomi M365 Pro -sähköpotkulaudan muotoilu on yksinkertaisen nerokas. Runko, komponentit ja lisävarusteet käyttävät kaikki samaa geometrista muotokieltä, joka ottaa ensisijaisesti huomioon käytettävyyden. Minimalistinen muotoilu onkin saanut Red Dot-, iF- ja Good Design -muotoilupalkinnot.

Lentokonealumiinivalmisteinen Xiaomi Electric Scooter -sähköpotkulauta on ajaessa todella tukeva ja se kestää myös haastavia olosuhteita. Isot 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ja sujuvan kulkemisen myös epätasaisilla kulkureiteillä. Laite on lian ja roiskeveden kestävä (IP54, tuotetta ei kuitenkaan saa käyttää sateella/märällä käyttöohjeen mukaan).

Käyttäjäystävälliseen suunnitteluun kuuluvat myös erittäin kirkas led-ajovalo ja selkeät akun varauksen ilmaisevat merkkivalot.

Xiaomi M365 -sähköpotkulauta on taitettava ja painoa sillä on vain 14,2 kilogrammaa. Se on siis helposti kannettavissa paikkoihin, joissa ei voi ajaa ja se sopii kätevästi myös auton takaluukkuun.

Ilmainen iPhone- ja Android-älypuhelinsovellus mahdollistaa sähköpotkulaudan tietojen tarkan seuraamisen, laiteohjelmiston päivittämisen ja monet muut ominaisuudet, kuten sähköpotkulaudan lukitsemisen ja vakionopeuden säätämisen.

Xiaomi M365 Pro -sähköpotkulaudan käyttäminen ei vaadi varusteita, erityisasusteita tai harjoittelua muutamaa minuuttia pidempään, joten sillä on kätevä kulkea niin työ-, koulu- kuin huvimatkatkin. Sähköpotkulauta soveltuu parhaiten 16 vuotta täyttäneille 120-200 senttimetriä pitkille ja alle 100 kilogrammaa painaville ajajille. Kypärän käyttö on aina suositeltavaa samaan tapaan kuin polkupyörää käytettäessä.

Hyvä tietää

-Potkulauta kestää pölyä, mutaa ja roiskeita (IP54), se ei ole kuitenkaan vesitiivis ja sateella ei saa ajaa
-Maksimimatka yhdellä latauksella 45 km (normaalissa käyttöympäristössä noin 35-40 km)
-Potkulaudassa on etuvalo, jarrustusvalo ja soittokello
-Jarrutusmatka on 3-4 metriä tasaisella asfaltilla
-Akun lataus tyhjästä täyteen noin 8 tuntia
-Ajamista suositellaan asfaltilla
-Maksimi kantavuus 100 kg
-Maksiminopeus 25 km/h

Potkulauta toimitetaan pakkauksessa, jossa potkulaudan ohjaintanko irti. Tämä täytyy kiinnittää 4 ruuvilla. Ruuvit ja työkalu kiinnitykseen sisältyy myyntipakkaukseen.

Tuotteesta saatavissa myös edullisempi perusversio, katso tästä.


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.