Xiaomi Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsennin 3,5L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Xiaomi
  • Tuotekoodi: BHR4849EU
  • Tuotenumero: 6934177728594
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 85,00 8500
Määrä: kpl
Valmista herkullista, rapeapintaista ja vähärasvaista ruokaa Xiaomi Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsentimellä eli airfryerilla. Kypsennin on kompakti laite helppoon ruoanvalmistukseen.

Tehokkaan ilmankierron avulla voi valmistaa herkullista rapeapintaista ruokaa, jossa on vähemmän rasvaa. Laitteella voi tehdä satoja erilaisia ruokia, koska sen lämpötilaa voi säätää 40 ja 200 asteen välillä. 1 500 watin lämmitysteho lyhentää kypsennysaikaa ja ruoka on nopeammin valmista. Valmistusastian 3,5 litran tilavuus ja kätevä paistoritilä mahdollistavat ruoanlaiton useammallekin hengelle. Puhelinsovellus tarjoaa suoraan yli 100 kätevää ja herkullista reseptiä!

-Valmistaa herkullista, rapeapintaista ja vähärasvaista ruokaa helposti
-40 - 200 asteen lämmöllä voi paistaa, paahtaa, sulattaa ja säilöä
-Yli 100 fiksua reseptiä helppoon ruoanlaittoon
-1 500 watin lämmitysteho säästää aikaa
-Turvallinen käyttää ja helppo puhdistaa
-Älykäs kiertoilmakypsennin eli airfryer
-3,5 litran valmistusastia ja paistoritilä

Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsentimessä ruoan sisällä oleva rasva paistuu kuuman 360 asteen ilmankierron ansiosta. Sen avulla voi valmistaa herkullista ruokaa, jossa on vähemmän rasvaa. Nopea ilmankierto varmistaa, että ruoka kuumenee tasaisesti ja siihen syntyy rapea pinta sisuksen pysyessä pehmeänä. Kun ruoka on kypsää, ruoasta irronnut rasva näkyy selvästi valmistusastian pohjassa. Näin ruoka on vähärasvaista, mutta silti maukasta aivan kuin se olisi paistettu öljyssä.

Kiertoilmakypsentimellä voi tehdä satoja erilaisia ruokia, koska sen lämpötilaa voi säätää 40 ja 200 asteen välillä. Kaksinopeuksisen tuulettimen avulla kypsentimellä voi paistamisen ja paahtamisen lisäksi myös sulattaa pakasteita, kuivata hedelmiä ja säilöä vihanneksia.

Hitaalla 1800 kierroksen ilmankierrolla ja 40 - 80 asteen lämpötilalla voi esimerkiksi kuivattaa hedelmiä tai lihaa neljässä tunnissa ja sulattaa ruokia kymmenessä minuutissa. Nopealla 2600 kierroksen ilmankierrolla ja 80 - 200 asteen kuumuudella voi esimerkiksi paistaa lohkoperunoita 13 minuutissa, grillata kanankoipia 15 minuutissa tai paistaa leivän 18 minuutissa. 

Kiertoilmakypsentimen 1 500 watin lämmitysteho mahdollistaa nopean lämpötilan nostamisen ja tasaisemman lämmön valmistusastiassa. Tämä lyhentää kypsennysaikaa ja ruoka on nopeammin valmista nautittavaksi.

Kiertoilmakypsentimen puhelinsovellus tarjoaa suoraan yli 100 kätevää reseptiä, joilla aloittelijoiden on helppo valmistaa herkullisia ruokia. Asetuksia ja kypsennystiloja on myös helppo muuttaa, jolloin kotikokit voivat valmistaa ruokaa haluamallaan tavalla. Laitteen voi myös kytkeä päälle tai pois päältä puheohjauksella. Ruoanlaitto on helppoa myös kiireisinä päivinä, sillä kiertoilmakypsentimen voi ajastaa valmistamaan ruokaa sopivana ajankohtana.

Valmistusastian 3,5 litran tilavuus ja kätevä paistoritilä mahdollistavat ruoanlaiton useammallekin hengelle kahdessa kerroksessa. Kiertoilmakypsentimellä voi grillata kerralla vaikkapa kaksi isoa pihviä tai 12 kanansiipeä.

Ruoan kypsymistä voi seurata vetämällä valmistusastia ulos laitteesta. Tällöin myös virta katkeaa laitteesta. Valmistus jatkuu automaattisesti, kun astia työnnetään takaisin laitteeseen. Paistolämpötilaa, valmistusaikaa ja monia muita asioita voi seurata laitteen OLED-näytöltä, joka toimii samalla käännettävä toimintokytkimenä.

Kestävässä ja helposti puhdistettavassa komposiittiastiassa on kaksikerroksinen, tarttumaton PTFE-pinnoite. Astian voi pestä kätevästi astianpesukoneessa. Pienikokoinen kiertoilmakypsennin sopii pienempäänkin keittiöön. Sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa perusteellisen ilmankierron ja jäähdytyksen. Nämä pidentävät laitteen käyttöikää ja tekevät siitä turvallisen käyttää.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.