Xiaomi Smart Tower Fan -tornituuletin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Xiaomi
  • Tuotekoodi: BHR5956EU
  • Tuotenumero: 6934177780592
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl
Xiaomi Smart Tower Fan on tehokas ja hiljainen tornituuletin. Se on kätevä joka kodin viilentäjä, joka sopii erinomaisesti myös älykotiin. Tuulettimen toimintoja, kuten puhallustehoa ja tuuletuksen kulmaa, on helppo säätää puhelinsovelluksella. Älykästä tuuletinta voi ohjata myös äänellä ja siinä on etäohjattava lapsilukko. Ekologinen tuuletin kuluttaa vähän sähköä.

Xiaomi Smart Tower Fan on uuden sukupolven älykodin tuuletin, jossa on kymmenen siivekettä. Ne takaavat tasaisen puhallustehon ja viilennyksen jopa 541 kuutiometrin tuntiteholla. Jopa 150 asteen puhalluskulma viilentää poikkeuksellisen suuren alueen. Vähävirtaisen tuulettimen käyntiääni on vain 34,6 - 62 desibeliä ilmavirran voimakkuudesta riippuen.

Tornituulettimen pelkistetty muotoilu on neutraalin tyylikäs. Väriltään se on puhtaan valkoinen. Kevytrakenteinen Xiaomi Smart Tower Fan painaa vain 4,3 kilogrammaa, joten se on vaivattomasti siirrettävissä paikasta toiseen.

Xiaomi Smart Tower Fan on liitettävissä langattomaan Wi-Fi-verkkoon. Tuuletin on myös yhteensopiva Xiaomi Smart Home Hub -älykotikeskittimen kanssa, joten se on helposti liitettävissä osaksi älykotia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.