Zyxel 4G/5G Outdoor Router NR7101

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Zyxel
  • Tuotekoodi: NR7101-EU01V1F
  • Tuotenumero: 4718937612925
  • Valmistajan takuu: 5 vuotta

Heti varastosta 7 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 699,00 69900
Määrä: kpl

Tiedostot

5G on täällä, oletko valmis? Nopeampi. Vahvempi. Parempi. Ota se haltuun. Hienoja asioita alkaa tapahtua, kun otat sen käyttöön!

Nopeampi kuin mikään koskaan ennen. Liiketoiminnassa nopeus on kaikki kaikessa. Teknologia kehittyy ennätyksellisen nopeasti, joten yritysten täytyy tehdä kaikkensa pysyäkseen ajan hermolla. Zyxel NR7101 -5G-modeemissa on jopa 5 Gbps -tiedonsiirtonopeus, mikä voi tarjota yrityksellesi kilpailuedun, kun voit olla nopeampi kuin muut.

Ole edelläkävijöiden edelläkävijä. Tunnetko tarvetta lisätä siirtonopeutta ja verkon nopeutta toimistossa? Haluatko auttaa valmistustuotannon muuttumista joustavammaksi ja tehokkaammaksi paremmalla tarkkuudella ja matalammilla kustannuksilla? Ota varaslähtö älytoimistoon, on aika päivittää 5G-aikaan ja tehostaa tulevaisuuttasi. NR7101 on valmis olemaan nettiyhteytesi selkäranka, joka tasoittaa tien liiketoimintasi menestykselle.

Monitoiminen reititin, yritystoiminnan tukija. NR7101 ei ole vain yksinkertainen reititin, vaan monikäyttöinen liikekumppani. Se voidaan ottaa käyttöön osana kiinteää 5G-yhteyttä (Fixed Wireless Access) ilman ylimääräistä kaapeli-infrastruktuuria. Voit asettaa 5G-yhteyden pääasialliseksi yhteydeksesi tai käyttää sitä varayhteytenä, kun ensisijainen yhteys katkeaa.

Zyxel NR7101 -modeemissa on kaksi SIM-korttipaikkaa, jotka estävät nettiyhteyden katkeamisen ja tarjoavat jatkuvan yhteyden 24/7. Siinä on myös bridge-tila, jonka avulla voi yhdistää useita laitteita toisiinsa ilman pelkoa suorituskyvyn heikkenemisestä. NR7101 tarjoaa siis muutakin kuin pelkän 5G-yhteyden.

Parempi signaali, tee ihmeitä. Zycel NR7101 -modeemiin on sisäänrakennettu kuusi 10 dBi:n pitkän kantaman antennia, jotka tarjoavat kohdennetun nettiyhteyden. Koe parempi, vahvempi signaalin voimakkuus ja parannettu signaalin laatu 5G-verkossa saavuttaaksesi nopeamman yhteyden.

Vahva selkäranka, vahvempi yhteys. Zyxel NR7101 -modeemissa on teollisuusluokan komponentit, jotka on suunniteltu ulkotiloihin, mikä mahdollistaa niiden toiminnan ankarissa olosuhteissa, joissa haluttu signaalin voimakkuus on vaikeaa saavuttaa tai joissa on hankalia sääolosuhteita kuten voimakkaita tuulia ja sateita. NR7101 takaa korkealaatuisen yhteyden ja pidemmän käyttöiän laitteelle, mikä tukee yritystäsi laaja-alaisesti.

Verkon viipalointi, räätälöi verkkosi. NR7101 on yhteensopiva sekä itsenäisten Standalone (SA) että Non-Standalone (NSA) -yhteyksien kanssa. SA-tilassa NR7101 tukee verkon ”viipalointia” räätälöidyillä verkkotoiminnoilla, joita tarvitaan erilaisten liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi monimutkaiset kokonaisuudet, joissa on sekä kiinteitä että langattomia nettiyhteyksiä eri tehdas- ja toimistoympäristöissä sekä monisolmuinen WiFi-infrastruktuuri, joka voi olla epävakaa.

Tehokas ja tarkka asennus. Etäasennus ja yksinkertainen tee-se-itse-asennus maksaa vähemmän kuin kuitu, koska sähköasentajaa ei tarvita. Löytääksesi parhaan signaalipaikan asennusta varten, sinun täytyy vain muodostaa yhteys NR7101-modeemin WiFi-verkkoon älypuhelimella tai tabletilla ja seurata sen määritysohjeita ilmaisella Zyxel LTE Ally -sovelluksella. Mukana tulevat joustavat seinä- ja pylväsasennusvaihtoehdot. Integroitu PoE-tuki (Power over Ethernet) varmistaa virransaannin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.