2in1-kaapelit2in1- tai 3in1-kaapeleiksi kutsutaan kaapeleita, joissa on toisessa päässä perinteinen USB-liitin ja toisessa päässä microUSB-liitin, mutta mukana on kiinteästi liitetyt adapterit. 2in1-kaapeleissa tulee mukana kiinteä Type-C-adapteri ja 3in1-kaapeleissa Type-C- ja Lightning-adapterit.

2in1-kaapeleissa on microUSB- että Type-C-liitin - näin sama kaapeli on yhteensopiva lähes kaikkien matkapuhelimien ja tablet-laitteiden kanssa lukuun ottamatta Applen tuotteita.

3in1-kaapeleissa on näiden lisäksi Applen käyttämä Lightning-adapteri mukana. Näin ollen kaapeli on yhteensopiva lähes kaikkien matkapuhelimien ja tablet-laitteiden kanssa. Applen kaikissa puhelimissa ja tablet-laitteissa on ollut Lightning-liitäntä vuodesta 2012 lähtien, jolloin julkaistiin Apple iPhone 5.

Kaapeleiden toisessa päässä oleva USB-liitin (tarkemmalta nimeltään USB Type-A) on yleisin USB-liitännöistä. Näitä niin kutsuttuja normaaleita USB-liitäntöjä löytyy yleisimmin lähes kaikista tietokoneista, verkkolatureista ja autolatureista. Lisäksi USB-liitäntöjä voi olla nykyään vakiona kodin tai työpaikan pistorasioiden yhteydessä, jatkojohdoissa ja erilaisissa latausasemissa.

USB (USB Type-A), Type-C (USB Type-C) ja Lightning ovat standardeja, joka tarkoittaa sitä, että on valmistaja mikä tahansa, liittimet ovat samat. Voit siis käyttää esimerkiksi Lightning-liittimellä varustetun Applen puhelimen lataamiseen mitä tahansa tällä sivulla näkyvää 3in1-latausjohtoa - sen ei tarvitse olla Applen valmistama latauskaapeli. Kaikki myymämme kaapelit ovat Applen MFI-sertifioituja, joten ne toimivat myös ohjelmapäivitysten jälkeen.

Kaikki tällä sivulla olevat monikaapelit toimivat sekä datakaapelina että latauskaapelina.
Järjestys: