Apple iPhone 14 Pro Max suojakuoret ja suojalaukut

Valikoimistamme löydät Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimeen satoja erilaisia suojalaukkuja ja -kuoria eri käyttötarkoituksiin. Valikoimistamme löydät niin Applen omat suojakuoret kuin suojakuoria kymmeniltä muilta valmistajilta.
 
iPhone 14 suojakuoret | iPhone 14 Plus suojakuoret | iPhone 14 Pro suojakuoret | iPhone 14 Pro Max suojakuoret 
Järjestys:

iPhone 14 Pro Max puhelimen suojakuorista usein kysyttyä:


Toimiiko iPhone 14 Pro Max puhelimen langaton lataaminen suojakuoren kanssa?
Langaton lataus toimii lähes kaikkien suojakuorien kanssa. Ainoastaan, erityisen paksut suojakuoret voivat estää langattoman latauksen. Esimerkiksi kaikkien Applen valmistamien suojakuorien kanssa lataus toimii varmasti.

Mistä iPhone 14 Pro Max puhelimen kuoret omalla kuvalla?
Omakuori.fi-verkkokaupassa voit suunnitella iPhone 14 Pro Max puhelimeen suojakuoret omalla kuvalla, logolla, tekstillä – tai näiden yhdistelmällä. Suunnittelu onnistuu itse sivuilla olevalla editorilla. 

Käykö iPhone 14 Pro kuoret iPhone 14 Pro Max puhelimeen?
Ei käy, molemmille puhelinmalleille on omat suojakuorensa.

Mikä on hyvä lompakkokotelo iPhone 14 Pro Max puhelimelle?
Erilaisia lompakkokoteloita löytyy usealta eri valmistajilta, kannatta tutustua Luurinetti.fi-verkkokaupan valikoimiin. 

Tuleeko iPhone 14 Pro Max puhelimen mukana panssarilasi?
Applen tai muidenkaan meillä myynnissä olevien puhelinvalmistajien myyntipakkauksessa ei toimiteta vakiona panssarilasia. Panssarilasi tai suojakalvo on lisävaruste ja on ostettavissa erikseen.

Mitä MagSafe tarkoittaa?
MagSafe on Applen kehittämä magneettinen teknologia, joka on käytössä uusimmissa iPhone-puhelimissa. MagSafen ansiosta puhelimeen voi kiinnittää langattoman laturin ja erilaisia lisävarusteita. Ensimmäinen puhelin, jossa tämä teknologia on käytössä, on vuonna 2020 julkaistu iPhone 12. Kaikissa sen jälkeen markkinoille tulleissa iPhone-malleissa on MagSafe (ei iPhone SE -mallit).