OnePlus laturit ja tarvikkeet

Valikoimistamme löydät OnePlus-puhelinten lisäksi kaikki alkuperäiset OnePlus-laturit ja muut tarvikkeet: autolaturit, verkkolaturit, kaapelit, suojakuoret, langattomat laturit ja suositut langattomat OnePlus Buds -kuulokkeet.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä OnePlus-puhelimista, latureista ja lisätarvikkeista


Onko OnePlus Nordissa langaton lataus? 
OnePlus Nord -sarjan puhelimissa ei ole langatonta latausta.

Miten siirtää tiedot androidista androidiin?        
Tiedostojen siirtoon Androidista Androidiin eri valmistajat käyttävät erilaisia tapoja, mutta yleensä ottaen tietojen siirto on helppoa.

Kuinka siirtää kuvat uuteen OnePlus-puhelimeen?        
Riippuu mistä kuvat siirtää. Nykyään on hyvä käyttää pilvipalveluita, johon kuvat tallentuvat ja ovat aina käytettävissä, puhelimesta tai tietokoneesta riippumatta.

Mikä on OnePlus Nord?
OnePlus Nord on OnePlus-yhtiön kehittämä puhelinmallisto. Nord-mallistosta löytyy kirjoitushetkellä jo lähes 10 eri puhelinmallia, joista osan valmistus on jo loppunut.

Paljonko muistia puhelimeen?
Tämä on tärkeä kysymys. Puhelimissa käytetään RAM-muistia ja ROM-muistia. ROM-muisti kertoo tallennustilan ja kaikkissa ei ole enää muistikorttipaikkaa, joten täytyy miettiä, paljonko erityisesti kuville yms. tarvitsee tallennustilaa.

Mistä tietää onko puhelimessa hyvä kamera?
Kameran ominaisuuksista. Kaikissa puhelinamalleissa on erilaisia kameroita, joiden ominaisuudet on hyvä tutkia ennen ostoa.

Paljonko käytän puhelinta päivässä?
Ihmiset käyttävät puhelinta erilailla. Omaan käyttöön ja miten käyttää puhelinta, kannattaa huomioida ennen uuden puhelimen ostoa ja siten sen eri ominaisuuksista.

Mikä on hyvä ja edullinen älypuhelin?
OnePlus Nord -mallistosta löytyy edullisia puhelimia, joiden ominaisuukset taistelevat kalliimpien puhelinmallien kanssa.

Pitääkö 5G puhelimeen olla 5G liittymä?        
5G-puhelimessa ei tarvitse olla 5G-liittymää, vaan 4G-liittymä toimii yhtä lailla. Ainoastaan datanopeuksilla on eroa eri liittymätyyppien välillä.