Muistikortit

Valikoimistamme löytyvät Kingstonin, Transcendin, Samsungin ja SanDiskin muistikortit, Transcendin ja Kingstonin USB-muistit sekä Leefin lisämuistit iOS- ja Android-laitteille.

Uusimmat muistituotteet valikoimissamme löydät alta.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä muistikorteista


Mikä muistikortti kameraan?
SDHC-kortit sopivat vanhempiin kameroihin, mutta uudempiin tarvitaan SDXC-kortti. Ota selvää myös kortin kirjoitusnopeudesta sekä millaisen kortin kamerasi vaatii.

Paljonko HD videota mahtuu muistikortille?
Riippuu videon tallennusformaatista ja resoluutiosta. Esimerkiksi tunnin mittainen FullHD-video vie tilaa noin 10 GB tai enemmän riippuen kamerasta.

Mikä muistikortti puhelimeen?
Tarkista, että puhelimessasi on muistikortille paikka. Puhelimeen sopivat muistikortit ovat tyypiltään microSD, microSDHC ja microSDXC. Valitse muistikortti sen perusteella, minkä verran tarvitset tallennustilaa ja kiinnitä huomiota muistikortin luku- ja kirjoitusnopeuteen.

Montako kuvaa mahtuu 64GB muistikortille?
Riippuu kuvien resoluutiosta. Full-HD-kuvanlaadulla noin 33 000 kpl ja 4K-kuvanlaadulla noin 25 000 kpl.

Mitä eroa SDHC ja SDXC muistikorteilla?
HC-kirjainyhdistelmä tulee sanoista High Capacity ja XC-kirjainyhdistelmä sanoista Extended Capacity. HC-korteissa on tallennustilaa enintään 64 gigatavua, XC-korteissa tallennustilaa on 64 gigatavusta ylöspäin.

Mikä on SD-kortti?
SD eli Secure Digital on yleisesti esimerkiksi älypuhelimissa ja digikameroissa käytetty muistikorttityyppi. SD-kortissa on kopiointisuojaus ja ylikirjoitussuojaus.

Miten muistikortti toimii?
Muistikortti on tiedon tallentamisen käytettävä muisti. Muistikortilla voi kasvattaa laitteen tallennustilaa.