Apple iPhone 14 Plus puhelintarvikkeet

Monipuolinen valikoima lisävarusteita Apple iPhone 14 Plus -puhelimelle. Valitse alakategoria, haluatko tutustua suojalaukkuihin ja -kuoriin, panssarilaseihin vai muihin yhteensopiviin lisävarusteisiin.
Järjestys:

iPhone 14 Plus puhelimesta usein kysyttyjä kysymyksiä


Mikä laturi iPhone 14 Plus puhelimeen?
Apple iPhone 14 Plus -puhelinta voidaan ladata langallisesti tai langattomasti. iPhone 14 Plus -puhelin tukee langallisesti 20W-latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Valmistajat ja viranomaiset suosittelevat, että lataukseen käytetään aina valmistajan alkuperäisiä latureita.

Onko iPhone 14 Plus puhelimessa langaton lataus?
Apple iPhone 14 Plus -puhelin tukee langatonta latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Apple luonnollisesti suosittelee käyttämään aina omia langattomia latureita, jotka löytyvät valikoimistamme.

Mitä eroa on iPhone 14 Plus ja Pro puhelimilla?
iPhone 14 Plus ja iPhone 14 Pro -puhelinmalleissa on suuria eroja koossa ja ominaisuuksissa. Esimerkiksi iPhone 14 Plus on varustettu 6.7 tuuman näytöllä, kun taas iPhone 14 Pro on varustettu 6.1 tuuman näytöllä. iPhone 14 Pro -mallissa on esimerkiksi paremmat kamerat ja tehokkaampi suoritin. Toisaalta kun iPhone 14 Plus on fyysisiltä mitoiltaan isompi, siinä on isompi akku (4323 mAh).

Onko iPhone 14 Plus vedenkestävä?
Apple iPhone 14 Plus on vesitiivis IP68-standardin mukaisesti. Apple lupaa puhelimen kestävän upotuksen 6 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Onko iPhone 14 puhelimissa sormenjälkitunnistus?
Missään iPhone 14 -sarjan puhelimissa ei ole sormenjälkitunnistusta. Apple käyttää puhelimissaan Face ID -ominaisuuttaan (kasvojentunnistusta).