Russell Hobbs

Russell Hobbs on brittiläinen pienkodinkoneiden valmistaja. Yritys perustettiin vuonna 1952. Russell Hobbsista tuli pian edelläkävijä, joka esitteli kuluttajille uusia, käteviä, elämää helpottavia tuotteita.

Edelleen Russell Hobbs on tunnettu ja arvostettu brändi. Menestys perustuu siihen, että yritys keskittyy vastaamaan kuluttajien tarpeisiin ja pyrkii tekemään elämästä parempaa, helpompaa ja nautinnollisempaa.

Russell Hobbs valmistaa esimerkiksi silitysrautoja, kahvinkeittimiä, leivänpaahtimia ja vedenkeittimiä. Valikoimasta löytyy monenlaisia laitteita eri ominaisuuksilla kaikkiin tarpeisiin ja sisustusmakuihin. Tuotteet suunnitellaan Isossa-Britanniassa.

Järjestys:

Russell Hobbs - usein kysyttyä:

Mitkä ovat Russell Hobbs -tuotteiden suosituimmat tuoteryhmät?
Russel Hobbs -tuotteista ehdottomat suosikit on viimeiset pari vuotta olleet kiertoilmakypsentimet eli airfryerit. Kategorian sisällä suosituin on Satisfry Air & Grill -monitoimilaite. Kiertoilmakypsennin lyhentää ruoan valmistumisaikaa ja pääsääntöisesti sitä ei tarvitse esilämmittää kuten uunia, joten energiansäästö ja nopeampi valmistuminen on kasvattanut laitteiden suosiota.
Toisena suosittuna ryhmänä ovat veden- ja kahvinkeittimet, mutta myös maustemyllyt ovat omalta osaltaan kasvattaneet suosiotaan.

Kuinka kauan Russell Hobbs on ollut markkinoilla?
Suomessa Russell Hobbs-tuotteet ovat olleet markkinoilla vuodesta 2018, muualla Euroopassa huomattavasti pidempään.

Minkälainen takuu Russell Hobbs -tuotteilla on?
Kaikilla Russel Hobbs -tuotteilla on kahden vuoden takuu. Osalla Russell Hobbs -tuotteista takuu on mahdollista laajentaa kolmeen vuoteen rekisteröimällä tuote valmistajan sivuille viimeistään 28 päivää oston jälkeen. Rekisteröinti tehdään osoitteessa: https://fi.russellhobbs.com/tuotteen-rekisterointi

Minkä maalainen on Russell Hobbs tuotemerkki?
Russel Hobbs on Iso-Britannialainen tuotemerkki ja on siellä toiminut jo vuodesta 1952. Suomessa tuotteita on alettu myymään vuodesta 2018.