Evolve2 40 SE -sarja

Jabra Evolve2 40 SE -sarjan langalliset kuulokkeet tarjoavat ammattilaistason äänenlaatua, mukavuutta ja tehokasta keskittymistä työympäristössä. Nämä langalliset kuulokkeet on suunniteltu erityisesti vaativiin työtehtäviin ja tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Jabra Evolve2 40 SE -toimistokuulokkeissa on laadukas äänentoisto ja edistyksellinen melunvaimennus, joka auttaa vähentämään taustamelua ja häiriötekijöitä ympäristössä. Tämä auttaa parantamaan keskittymistä ja luomaan rauhallisen työskentely-ympäristön. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joka takaa selkeän äänenlaadun ja tarkan puheentunnistuksen.

Jabra Evolve2 40 SE -kuulokkeet on suunniteltu erityisen mukaviksi käyttää pitkäkestoisesti, sillä ne on varustettu pehmustetuilla korvatyynyillä ja säädettävällä pääpannalla. Ne tarjoavat istuvuuden ja mukavuuden myös pitkien työpäivien aikana. Kuulokkeissa on myös helppokäyttöiset ohjauspainikkeet äänenvoimakkuuden säätämiseen, puheluiden hallintaan ja mikrofonin mykistämiseen.

Jabra Evolve2 40 SE -kuulokkeet ovat mallista riippuen yhteensopivia monien eri laitteiden kanssa, kuten tietokoneiden, puhelimien ja tablet-laitteiden kanssa, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan työympäristöihin.
Järjestys: