Reolink

Reolink tarjoaa langattomat valvontakamerat kaikkiin kohteisiin, kuten mökille, veneisiin, asuntoautoihin, karsinaan, kotiin tai vaikkapa riistakameraksi - ihan mihin tahansa! Tai Reolinkin valikoimasta löytyy myös video-ovikellot.

Reolinkilta löytyy erilaisia valvontakameroita eri tarkoituksiin. Esimerkiksi Reolink GO 4G -valvontakamera toimii nimensä mukaisesti langattomasti ja tarvitsee ainoastaan SIM-kortin ja siihen toimivan dataliittymän. Reolink GO 4G -kamerassa on sisäänrakennettu ladattava akku, joka kestää normaalikäytössä jopa kuukauden ja korvaa siten esimerkiksi riistakameran.

Reolinkin kattavasta valvontakameravalikoimasta löydät kameran helposti eri käyttötarkoituksiin.

Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Reolink-valvontakameroista

Onko Reolink luotettava merkki? 
Reolink on tunnettu ja luotettava valvontakameroiden valmistaja. Reolink tarjoaa erilaisia valvontaratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Tuotteita voidaan käyttää esimerkiksi kodin, yrityksen tai mökin valvontaan. Reolink-tuotteilla on 24 kk takuu ja takuu- ja tukipalvelu toimii Suomessa.
 
Miten Reolink järjestelmä otetaan käyttöön? 
Reolink-järjestelmän käyttöönotto on tavallisesti melko suoraviivaista. Ensimmäiseksi kamera asennetaan paikalleen ja yhdistetään verkkoon. Sen jälkeen mobiililaitteeseen ladataan Reolinkin sovellus. Käyttöönotto vaihtelee hieman kameramallista riippuen. Täältä löydät Reolink käyttöohjeita. Joidenkin kameroiden tuotetiedoista löydät videon, jossa käyttöönotto neuvotaan vaihe vaiheelta. Lisää ohjevideoita löytyy Reolinkin omilta sivuilta.
 
Täytyykö Reolink valvontakameran olla yhdistettynä WiFiin? 
Reolinkin valikoimasta löytyy sekä langattomaan WiFi-verkkoon yhdistettäviä kameroita että kaapelilla yhdistettäviä kameroita (PoE). Osa kameroista toimii 4G-verkoissa, joihin asennetaan SIM-kortti. WiFi-yhteyttä ei siis välttämättä tarvita – riippuu täysin kameran mallista.
 
Toimiiko Reolink-kamera ilman internet-yhteyttä? 
Osa Reolinkin kameroista toimii ilman internet-yhteyttä. Kamera voi tallentaa tiedot microSD-muistikortille. Näin kameraa voi käyttää myös paikoissa, joissa nettiyhteyttä ei ole saatavilla – toisaalta tässä tapauksessa et myöskään saa kameran hälytyksiä yms. puhelimeesi.
 
Kauanko Reolink-kameran akku kestää? 
Reolinkin akullisissa kameroissa akunkesto riippuu mallista ja käyttöolosuhteista. Yleensä Reolinkin akkukäyttöiset valvontakamerat tarjoavat useiden viikkojen tai jopa kuukausien käyttöajan yhdellä latauksella. Joihinkin kameroihin voi liittää aurinkopaneelin, mikä mahdollistaa vielä pidemmän käyttöajan.
 
Esimerkiksi Reolink Go Plus (akun kapasiteetti 7800mAh) -kameran tyypillinen akunkesto on 1 kk, kun kamera kuvaa vuorokaudessa hälytyksestä 30 kpl videoita ja videon kesto on 15 sekuntia. Reolinkin akkukäyttöisiä kameroita ei ole tarkoitettu jatkuvaan tallennukseen.
 
Mitä tapahtuu, jos Reolink-kameran microSD-muistikortti tulee täyteen?
Kun Reolink-kameran muistikortti tulee täyteen, kamera alkaa automaattisesti tallentaa vanhojen tallenteiden päälle.