USB - Lightning -kaapelitUSB-liitin (tarkemmalta nimeltään USB Type-A) on yleisin USB-liitännöistä. Näitä niin kutsuttuja normaaleita USB-liitäntöjä löytyy yleisimmin lähes kaikista tietokoneista, verkkolatureista ja autolatureista. Lisäksi USB-liitäntöjä voi olla nykyään vakiona kodin tai työpaikan pistorasioiden yhteydessä, jatkojohdoissa ja erilaisissa latausasemissa.

Kaapelin toisessa päässä oleva Lightning-liitin on yleisin Applen iPhone -puhelimissa ja Applen iPad -tableteissa käytössä oleva liitin. Näin ollen kaapeli on yhteensopiva lähes kaikkien nykyisten Applen puhelimien ja tablet-laitteiden kanssa. Applen kaikki puhelimet ja tabletit on vuodesta 2012 lähtien varustettu Lightning-liitännällä, jolloin julkaistiin Apple iPhone 5.

Lightning-liitin on standardi, joka tarkoittaa sitä, että on valmistaja mikä tahansa, liittimet ovat samat. Voit siis käyttää esimerkiksi Lightning-liittimellä varustetun Applen puhelimen lataamiseen mitä tahansa tällä sivulla näkyvää Lightning-latausjohtoa - sen ei tarvitse olla Applen valmistama latauskaapeli. Kaikki myymämme kaapelit ovat Applen MFI-sertifioituja, joten ne toimivat myös ohjelmistopäivitysten jälkeen.

Kaikki tällä sivulla olevat USB -> Lightning-kaapelit toimivat sekä datakaapelina että latauskaapelina.
Järjestys: