Yhteystiedot - Luurinetti.fi

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostilla osoitteessa info@luurinetti.fi tai palautelomakkeen kautta. Chat-asiakaspalvelu palvelee sivun oikeassa alalaidassa, mikäli olemme paikalla. Muuna aikana voit jättää kysymyksen klikkaamalla sivun oikeassa alalaidassa olevaa palkkia.

Saat meihin yhteyden myös Facebookissa, www.facebook.com/Luurinetti.

Vastaamme kysymyksiin nopeasti, pääsääntöisesti saat kysymykseen vastauksen aukioloaikoinamme (arkisin kello 8-15) jopa muutaman minuutin sisällä. Aukioloaikoinamme pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin tunnin sisällä. Mikäli et saa vastausta, tarkistathan myös roskapostikansion, sillä vastaus voi jossain tapauksissa mennä sinne.

Postiosoite:
Luurinetti.fi
Lukkokuja 6
33710 Tampere

Y-tunnus: 2187920-2

Huomaathan, että meillä ei ole myymälää, vaan osoite on ainoastaan postiosoite.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@luurinetti.com.

Oletko jo tutustunut chat-asiakaspalveluumme?
Chat-asiakaspalvelumme löydät asiakaspalvelumme aukioloaikana tämänkin sivun oikeasta alareunasta.

Sivun oikeassa alalaidassa olevan chat-ikonin kautta saat asiakaspalveluumme yhteyden heti, kun chat-asiakaspalvelumme on paikalla ja vapaana vastaamaan. Muuna aikoina ikonista aukeaa lomake, jonka voit lähettää ja asiakaspalvelumme vastaa sähköpostilla.

Asiakaspalvelumme palvelee myös WhatsApissa

Luurinetti.fi WhatsApp-asiakaspalvelu


Lisää asiakaspalvelumme WhatsApp-numero +35845 783 105 85 puhelimeesi ja ole helposti yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelujärjestelmämme tukee kaikkia muita WhatsApp-toimintoja, mutta ei puheluita tai ääniviestejä.

Mikäli olet tällä sivulla esimerkiksi puhelimella, jossa on asennettuna WhatsApp-sovellus, voit lisätä numeron helposti yhteystietoihin klikkaamalla alla olevaa linkkiä:
https://wa.me/3584578310585