iPhone 11 tarvikkeet ja lisävarusteet

Valikoimissamme on Suomen monipuolisin valikoima erilaisia suojalaukkuja ja -kuoria. Lisäksi löydät Apple iPhone 11 (näytön koko 6.1") -puhelimelle yhteensopivat auto- ja verkkolaturit, data- ja latauskaapelit, suojakalvot, lasikalvot ja panssarilasit.

Valitse alta haluttu kategoria, niin näet kaikki yhteensopivat tuotteet Apple iPhone 11 (näytön koko 6.1") -puhelimille.
Järjestys:

Kysymyksiä iPhone 11 -puhelimesta ja sen lisävarusteista


Voiko iPhone 11 kuvata veden alla?    
iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max ovat vedenkestäviä ja pölytiiviitä. Puhelinta ei silti kannata upottaa veteen, jotta se ei vahingoitu. Veden alla voi ottaa kuvia, jos puhelimen laittaa vesitiiviiseen pussiin.

Onko iPhone 11 5G puhelin?
Ei, iPhone 11 ei ole 5G-puhelin. iPhone 12 -puhelimet ovat Applen ensimmäisiä 5G-puhelimia.

Onko iPhone 11 hyvä puhelin?
Apple iPhone 11:ssä on melko hyvät kamerat, joilla saa hyviä kuvia myös hämärässä. Puhelimessa on tehokas prosessori ja hyvä akunkesto.

Onko iPhone 11 puhelimessa hyvä akku?
Apple iPhone 11 -puhelimessa on melko pieni akku, mutta akunkeston pitäisi kuitenkin olla hyvä. Applen omien tietojen mukaan akun pitäisi kestää videoiden toistoa jopa 17 tuntia.

Onko iPhone 11 vai 11 Pro isompi puhelin?
iPhone 11 Pro on pienempi kuin iPhone 11. Pro-versiossa on 5,8 tuuman näyttö, kun taas iPhone 11:n näytön koko on 6,1 tuumaa.

Millä laturilla iPhone 11 ladataan?
Applen puhelimet voidaan ladata Lightning-liitännäisellä kaapelilla tai langattomalla Qi-latausalustalla.