Apple iPhone 12 Pro kuoret ja suojakotelot

Luurinetistä löydät Apple iPhone 12 Pro (varustettu 6.1" näytöllä) -puhelimelle Suomen monipuolisemman valikoiman erilaisia suojalaukkuja ja suojakuoria. Valikoimamme kattaa perinteisistä silikonisuojista, flip covereista, lomakkokoteloista aina glitter-kuoriin asti.
  iPhone 12 Pro panssarilasit | iPhone 12 suojakuoret | iPhone 12 Mini suojakuoret | iPhone 12 Pro Max suojakuoret 
Järjestys:

Usein kysyttyä iPhone 12 Pro puhelimesta ja suojakuorista

Käykö iPhone 12 Pro kuoret iPhone 12 puhelimeen?    
Kyllä, iPhone 12- ja 12 Pro -puhelimiin käy samat suojakuoret. Yleensä kuoret ovat mallikohtaisia, mutta joillekin puhelimille käy samat kuoret.

Mistä kannattaa ostaa kuoret iPhone 12 Pro puhelimeen?    
Luurinetistä löytyy poikkeuksellisen monipuolinen valikoima iPhone 12 Pro -puhelimen suojakuoria, suojalaukkuja, panssarilasit ja paljon muita puhelimen lisävarusteita. Saat tuotteet nopealla toimitusajalla.

Mistä iPhone 12 Pro puhelimen kuoret omalla kuvalla?
Omakuori.fi -verkkokaupassa voi suunnitella itse omat puhelimen kuoret esimerkiksi omasta valokuvasta. Myös iPhone 12 Pro -puhelimelle saa sieltä kuoret omalla kuvalla. Mainio tapa saada ainutlaatuinen ilme omalle puhelimelle. Kuoret omalla kuvalla teetettynä on myös erinomainen lahjaidea.

Mistä tietää mikä iPhone malli on?    
Voit tarkistaa puhelimesi mallin puhelimen asetuksista. Mene asetuksiin, valitse "Yleiset" ja seuraavaksi valitse "Tietoja".

Milloin iPhone akku kannattaa vaihtaa?    
Akku kannattaa vaihtaa, jos sen kapasiteetti on laskenut alle 80 % ja puhelin ilmoittaa akun heikosta kunnosta.

Miten saada iPhone lataamaan?
Liitä puhelin virtalähteeseen (pistorasiaan tai tietokoneeseen) USB-kaapelilla. Jos laite ei lataudu, tarkista, onko esimerkiksi latauskaapeli tai latausportti vaurioitunut.

Voiko Apple Paylla maksaa ulkomailla?
Apple Pay toimii sellaisissa maissa ja alueille, joissa lähimaksaminen on mahdollista. Voit varmistaa asian omasta pankistasi.

Voiko iPad-laturilla ladata iPhone?    
Applen 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteillä voi ladata sekä iPadin että iPhonen ja muitakin Applen laitteita.

Voiko väärä laturi rikkoo puhelimen?    
Väärä laturi voi vaurioittaa puhelinta. Siksi kannattaa ostaa vain sellaisia latureita, jotka varmasti sopivat puhelimeen.