Puhelimen lisätarvikkeet

Luurinetin blogi esittelee matkapuhelinten uusimmat lisätarvikkeet, kuten puhelinten suojat, kuulokkeet, varavirtapankit jne.
Ajankohtaista | Uudet puhelimet | Puhelimen lisätarvikkeet | Riistakamerat ja valvontakamerat | Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet
Reolink käyttöohjeet | Ariete käyttöohjeet | NGS käyttöohjeet

Jabra Evolve2 75 - Ei vain kaikilla tavoilla uusi, vaan kokonaan uusi standardi

27.10.2021 16.04
{image:text}

Modernissa avokonttorissa voi olla joskus vaikeaa työskennellä keskittyneesti ulkoisen hälyn vuoksi. Palavereja pidetään virtuaalisesti enemmän kuin koskaan, myös kotoa tai matkoilta käsin ja tätä varten tarvitaan laadukas headset.
Lue lisää


Armeijatasoinen kestävyys sporttiseen tyyliin yhdistettynä – UAG suojaa älylaitteesi hektisessäkin arjessa ja harrastuksissa

26.08.2021 17.46
{image:text}

Urban Armon Gearin eli lyhyemmin UAG:in suojakuoret ja suojakotelot älylaitteille ovat vertaansa vailla. UAG on keskittynyt erityisesti erilaisiin suojaratkaisuihin ja keinoihin, joilla saat älylaitteesi pysymään ehjänä hankalimmissakin tilanteissa ja kiireisessä arjessa. Luurinetistä löydät huomattavan laajan valikoiman UAG:in tuotteita, joilla saat suojattua niin älypuhelimesi, tablettisi, älykellosi läppärisi kuin kuulokkeesi.
Lue lisää


Uusien Samsung Galaxy Buds2 -kuulokkeiden toimitukset alkavat 27.8

18.08.2021 16.17

Langattomat Samsung Galaxy Buds2 -kuulokkeet ovat muotoilultaan niin mukavat ja kevyet, että niitä tuskin huomaa korvissa. Syvä ja selkeä ääni kuuluu täysin ilman häiriöitä vastamelutoiminnon ja ympäristön äänten hallinnan ansiosta. Kun vastaat puheluun, ääni keskittyy siihen, eikä edes tuuli häiritse.
Lue lisää


Kiehtovia kukkakuvioita, raikkaita värejä ja näyttäviä retrokuoseja - iDeal of Swedenin persoonalliset puhelintarvikkeet vaativampaankin makuun

10.08.2021 06.28
{image:text}

iDeal of Swedenenin valikoimasta löytyy monenlaisia puhelintarvikkeita tyylikkäistä puhelimenkuorista ja suojalaukuista latauskaapeleihin ja langattomiin latureihin. iDeal of Sweden trendikkäät tuotteet ovat keränneet katseita kohta jo melkein kymmenen vuoden ajan. Tuotteiden suunnittelussa etusijalla ovat käytännöllisyys, helppous sekä tietenkin muodikkuus – jotka tulevat hienosti esille kaikissa brändin tuotteissa.
Lue lisää


Aidosta nahasta valmistetut klassisen tyylikkäät ja muodikkaat dbramante1928 puhelin- ja tablet-tarvikkeet

15.07.2021 16.55
{image:text}

dbramante1928 -tuotteet ovat jokaista näyttävyyttä, laatua ja tyyliä arvostavan henkilön valinta.  dbramante1928:lla on erityisesti laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja puhelimien ja tablettien suojalaukkuja ja suojakuoria. Luurinetissä onkin erittäin laaja valikoima dbramante1928:n monenlaisia tuotteita. Uusia ja tyylikkäitä älylaitteiden suojakuoria ja suojalaukkuja valitessa ei kannata unohtaa dbramante1928:n näyttäviä nahkalaukkuja, -lompakoita ja -reppuja.
Lue lisää