Uudet vuoden 2020 Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat nyt saatavissa

{image:text}
Uusien vuoden 2020 täysin langattomien Samsung Galaxy Buds+ nappikuulokkeiden myynti on alkanut! Uudistettut Samsung Galaxy Buds+ kuulokkeet jatkavat aikaisempien Galaxy Budsien menestystarinaa entistä paremmalla äänen- ja puheluiden laadulla ja pidemmällä akunkestolla. Joustavat mukautusmahdollisuudet pienessä paketissa tekevät Galaxy Buds+ kuulokkeista täydellisen kumppanin aktiiviselle käyttäjälle.

AKG:n virittämissä langattomissa kuulokkeissa on nyt muun muassa 11 tunnin käyttöaika ja mukana tuleva latauskotelo tarjoaa 11 tuntia lisävirtaa. Niissä on dynaamiset kaksitiekaiuttimet ja kolme mikrofonia paremman äänen ja äänenlaadun tuottamiseksi. Galaxy Buds+ -kuulokkeissa yhdistyvät sujuva pariliittäminen, korkea äänenlaatu, pitkä akkukesto sekä räätälöintivaihtoehdot, ja ne ovat täydelliset kuulokkeet aktiivisille käyttäjille. Ne tukevat myös langatonta latausta, joten kuulokkeita voi ladata suoraan Galaxy S20 -puhelimella tai muilla laitteilla, jotka tukevat langatonta virranjakoa. Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on vaihdettavat kuulokeripustimet sekä silikonitulpat, joiden avulla ne on helppo räätälöidä sopimaan mukavasti ja turvallisesti kunkin käyttäjän korviin.

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on sisäänrakennetut kiihtyvyys- ja infrapuna-anturit. Kuulokkeet havaitsevat, kun ne asetetaan korviin, jolloin ne muodostavat automaattisen pariliitoksen älylaitteen kanssa. Ne myös tunnistavat, kun molemmat kuulokkeet ovat korvissa, jolloin musiikkia toistetaan stereona. Kun vain yksi kuuloke on korvassa, ääni toistetaan monona. Kun molemmat kuulokkeet poistetaan korvista, musiikki keskeytyy automaattisesti. Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on intuitiiviset kosketuspainikkeet, joiden avulla käyttäjä voi käynnistää ja keskeyttää musiikkia, siirtyä kappaleesta toiseen ja helposti säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeet osaavat myös päästää läpi ympäristön äänet, kun sormi pidetään painettuna yhden kuulokkeen päällä. Käyttäjä voi myös asettaa itse räätälöityjä toimintoja: esimerkiksi Spotify-musiikintoisto voidaan asettaa käynnistymään automaattisesti, kun kuulokkeet asetetaan korviin. Galaxy Buds+ -kuulokkeet tukevat kaikenlaisia Bluetooth-äänilähteitä, kuten puhelimia, tietokoneita ja älykelloja – käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Galaxy Buds+ kuulokkeet on saatavissa kolmena eri värinä: musta, sininen ja valkoinen.

Samsung Galaxy Buds+ -kuulokeet