Puhelimet

Luurinetistä löydät esimerkiksi Samsungin, Motorolan, OnePlussan, Emporian, Doron ja Honorin matkapuhelimia nopealla toimitusajalla. Sivuiltamme näet kätevästi reaaliaikaisen varastosaldon haluamallesi puhelimelle.
Samsung-puhelimet
Motorola-puhelimet
OnePlus-puhelimet
Emporia-puhelimet
Honor-puhelimet
Sony-puhelimet
Doro-puhelimet
CAT-Puhelimet
  CAT
Uusimmat matkapuhelimet valikoimissamme löydät alta.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä sopivan puhelimen valitsemisesta:


Kannattaako ostaa 5G-puhelin?
5G on tullut jäädäkseen ja löytyy myös nykyään edullisen hintaluokan puhelimista. 5G-yhteyttä ei välttämättä kuitenkaan tarvitse käyttää, vaikka sellainen puhelimen ominaisuuksista löytyisi.

Täytyykö 5G-puhelimessa käyttää 5G-liittymää?
5G-puhelimessa ei tarvitse käyttää 5G-liittymää, vaan 4G-liittymä toimii yhtä lailla. Ainoastaan datanopeuksilla on eroa eri liittymätyyppien välillä.

Mistä tietää onko puhelimessa hyvä kamera?
Kameran ominaisuuksista. Kaikissa puhelinamalleissa on erilaisia kameroita, joiden ominaisuudet on hyvä tutkia ennen ostoa.

Missä puhelimessa on paras kuuluvuus?
Puhelimen kuuluvuuksissa ei ole nykyään enää ratkaisevia eroja, vaan kuuluvuudet riippuvat pitkälti käyttöpaikasta. Esimerkiksi uuden asunnon ikkunat saattavat eristää signaalia, jolloin kuuluvuus on heikko.

Miten valita oikea puhelin?
Oikean puhelimen valitsimen riippuu pitkälti siitä, mitä tarvitaan puhelimen ominaisuuksilta. Toiset tarvitsevat hyvän kameran kun toisille riittää taas keskinkertainen kamera. 

Mikä on hyvä ja edullinen älypuhelin?
Esimerkiksi OnePlus Nord -mallistosta löytyy edullisia puhelimia, joiden ominaisuukset taistelevat kalliimpien puhelinmallien kanssa.

Milloin on oikea aika ostaa uusi puhelin?
Oikea aika on ostaa uusi puhelin, kun vanha rikkoutuu tai ei toimi toivotulla tavalla.
        
Mikä on puhelimen käyttöikä?
Puhelimen käyttöikää voidaan miettiä monelta kantilta. Kuluttajaviranomaisten mielestä puhelimen käyttöikä on esimerkiksi 2-4 vuotta.