Apple iPhone 14 Pro tarvikkeet

Monipuolinen valikoima lisävarusteita Apple iPhone 14 Pro -puhelimelle. Valitse alakategoria, haluatko tutustua suojalaukkuihin ja -kuoriin, panssarilaseihin vai muihin yhteensopiviin lisävarusteisiin.
Järjestys:

iPhone 14 Pro puhelimesta usein kysyttyä:


Mikä laturi iPhone 14 Pro puhelimeen?
Apple iPhone 14 Pro -puhelinta voidaan ladata langallisesti tai langattomasti. iPhone 14 Pro -puhelin tukee langallisesti 20W-latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Valmistajat ja viranomaiset suosittelevat, että lataukseen käytetään aina valmistajan alkuperäisiä latureita.

Onko iPhone 14 Pro puhelimessa langaton lataus?
Apple iPhone 14 Pro -puhelin tukee langatonta latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Apple luonnollisesti suosittelee käyttämään aina omia langattomia latureita, jotka löytyvät valikoimistamme.

Mitä eroa on iPhone 14 Pro ja Pro Max puhelimilla?
iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max ovat hyvin samankaltaisia ominaisuuksiltaan. Suurin ero näiden kahden mallin kohdalla on puhelimien koko. iPhone 14 Pro on varustettu 6.1 tuuman näytöllä ja iPhone 14 Pro Max 6.7 tuuman näytöllä. Koko vaikuttaa lisäksi esimerkiksi akun kokoon, iPhone 14 Pro -mallissa akun kapasiteetti on 3200 mAh ja iPhone 14 Pro Max -mallissa akun kapasiteetti on 4323 mAh.

Onko iPhone 14 vedenkestävä?
Apple iPhone 14 on vesitiivis IP68-standardin mukaisesti. Apple lupaa puhelimen kestävän upotuksen 6 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Onko iPhone 14 Pro puhelimessa uutena valmiiksi panssarilasi?
Applen tai muidenkaan meillä myynnissä olevien puhelinvalmistajien myyntipakkauksessa ei toimiteta vakiona panssarilasia. Panssarilasi tai suojakalvo on lisävaruste ja on ostettavissa erikseen.