Apple AirTag

Luurinetistä löydät Apple AirTagit ja niiden lisävarusteet, kuten avaimenperät. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee tilaus. Toimitus jopa seuraavaksi päiväksi.
Järjestys:

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Apple AirTag avaimenperä?
Apple AirTag on Bluetoothilla varustettu pienikokoinen paikannin, jonka voi kinnittää esimerkiksi reppuun tai avaimiin. Voit katsoa puhelinsovelluksella, missä AirTag on ja näin löydät tavarasi.

Miten Apple AirTag toimii?
Apple AirTag lähettää Bluetooth-signaalia, jonka puhelimesi tunnistaa. Voit tarkistaa AirTagin sijainnin kartalta. Voit myös laittaa sovelluksestasi AirTagin toistamaan ääntä, jolloin löydät esineen, johon AirTag on kiinnitetty.

Miksi Apple AirTag ei toimi?   
Jos Apple AirTagin käyttöönotto ei onnistu, laita iPhonesi hetkeksi nukkumaan. Kun herätät sen, määritysanimaation pitäisi tulla näkyviin ja voit yrittää laitteiden yhdistämistä uudestaan. Jos otat käyttöön useamman AirTagin, varmista, että lähellä on vain yksi laite kerrallaan. AirTagin pariston vaihtaminen saattaa myös olla ajankohtaista.

Miksi Apple AirTag piippaa?
Apple AirTag piippaa, jos se ei ole ollut kolmeen päivään Bluetooth-yhteydessä paritetun laitteen kanssa. Äänimerkki kestää 15 sekuntia.