Apple iPhone SE 2022 kuoret

Luurinetistä löydät Apple iPhone SE 2022 -puhelimelle Suomen monipuolisimman valikoiman erilaisia suojalaukkuja ja suojakuoria. Valikoimamme kattaa perinteisistä silikonisuojista, flip covereista, lomakkokoteloista aina glitter-kuoriin asti.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko iPhone SE puhelimessa langaton lataus?    
Kyllä, iPhone SE -puhelimessa (2020 ja 2022 -vuoden malleissa) on langaton lataus.

Mistä kannattaa ostaa kuoret iPhone SE puhelimeen?    
Luurinetistä löytyy erittäin laaja valikoima iPhone SE puhelimen suojakuoria, suojalaukkuja, panssarilasit ja paljon muita lisävarusteita puhelimille. Saat tuotteet nopealla toimitusajalla.

Mikä on paras puhelimen merkki?    
Riippuu ihan käyttäjän mieltymyksistä ja tarpeista. Niin Applelta, Samsungilta, OnePlussalta kuin muilta valmistajilta löytyy laadukkaita puhelimia.

Kannattaako ostaa 5G-puhelin?
5G-verkko laajenee koko ajan, joten 5G-puhelimen ostaminen on järkevää.

Mikä puhelin lapselle?    
Puhelimen valinnassa kannattaa miettiä puhelimen käyttötarkoitusta ja lapsen ikää. Ainakin ensimmäinen puhelin voisi olla helppokäyttöinen puhelin, joka kestää hieman iskuja ja jossa on hyvä akunkesto.

Pitääkö 5G puhelimeen olla 5G liittymä?    
5G-puhelimeen kannattaa hankkia 5G-liittymä, sillä 5G-verkko laajenee jatkuvasti. 5G-puhelin toimii kuitenkin myös 4G-liittymällä.

Milloin on oikea aika ostaa uusi puhelin?    
Uuden puhelimen voi ostaa esimerkiksi sitten, kun uuden lippulaivamallin julkaisusta on kulunut jonkin verran aikaa. Silloin uutta puhelinmallia ei todennäköisesti olla tuomassa markkinoille ihan lähiaikoina.

Miten kierrätän puhelimen?    
Vanhat puhelimet voi viedä puhelimille tarkoitettuun kierrätyspisteeseen. Sieltä ne viedään kierrätettäväksi ja käsittelylaitoksella ne tuhotaan tietoturvallisesti.

Missä älypuhelimessa on paras kamera?    
Esimerkiksi iPhone 13 Pro Maxissa ja Samsung Galaxy S22 Ultrassa on erittäin laadukkaat kamerat.

Mikä on uusin iPhone malli?    
Kirjoitushetkellä uusin iPhone-malli on iPhone SE (2022).