Samsung

Samsungin matkapuhelimet löydät Luurinetistä. Valikoimissamme on kaikki Samsungin matkapuhelimet ja saat ne nopealla toimituksella Suomen varastostamme.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Samsung-puhelimista

Missä maassa Samsung-puhelimet valmistetaan?
Samsung-puhelimia valmistetaan monissa maissa ympäri maailmaa. Isoin osa Samsungin tuotannosta on Vietnamissa ja Intiassa. Lisäksi tuotantoa on Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa sekä ainakin Brasiliassa ja Indonesiassa.


Mikä tekee puhelimesta älypuhelimen?
Älypuhelin on matkapuhelin, jossa on suuri näyttö ja kosketukseen perustuva käyttöliittymä. Lisäksi älypuhelimessa on perinteiseen matkapuhelimeen verrattuna huomattavasti enemmän laskentatehoa ja monipuolisesti ominaisuuksia sekä siihen on saatavilla erillisiä sovelluksia. 
 
Mikä Samsung puhelin kannattaa ostaa?
Oikean puhelinmallin valitseminen lähtee asiakkaan tarpeista. Tähän ei ole oikeaa tai väärää vastausta, vaan tarvittaessa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, niin käydään läpi tarpeet ja ominaisuudet.

Mikä on hyvä puhelin 2021?
2021-vuoden mallistot alkavat poistumaan markkinoilta ja tulemaan uudet 2022-mallistot, joissa on paranneltu eri ominaisuuksia. Kannattaa tutustua uudempiin malleihin.