Evolve2 65 Flex -sarja

Jabra Evolve2 65 Flex -sarjan kuulokkeet tarjoavat langattoman äänenlaadun, mukavuuden ja joustavuuden ammattikäyttöön. Nämä langattomat kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen äänenlaadun ja hyvän käyttömukavuuden pitkäkestoisessa käytössä.

Jabra Evolve2 65 Flex -toimistokuulokkeissa on laadukas äänenlaatu, joka takaa selkeän puhelinkommunikaation ja immersiivisen musiikinkuuntelukokemuksen. Ne tarjoavat tasapainoisen äänen ja syvän basson, joka tekee äänentoistosta rikasta ja nautinnollista. Lisäksi kuulokkeissa on digitaalinen signaalinkäsittely (DSP) ja melunvaimennusominaisuudet, jotka auttavat vähentämään taustamelua ja keskittymään työtehtäviin.

Kuulokkeet on suunniteltu erityisen mukaviksi käyttää pitkiä työpäiviä varten. Ne tarjoavat pehmustetut korvatyynyt ja säädettävän pääpannan, joiden ansiosta ne istuvat mukavasti päällä koko päivän ajan. Lisäksi kuulokkeiden kevyt rakenne vähentää kuormitusta ja painetta korvilla. Jabra Evolve2 65 Flex -kuulokkeet tarjoavat myös joustavuutta liikkumiseen, sillä ne tarjoavat langattoman vapauden jopa 30 metrin kantomatkalla.

Järjestys: