OnePlus puhelimet

OnePlus on kiinalainen matkapuhelinvalmistaja, joka on julkaissut ensimmäisen älypuhelimensa, OnePlus Onen vuonna 2014. Ensimmäistä OnePlus One -puhelinta ei myyty lainkaan kaupoissa, vaan ainoastaan verkossa ja sen pystyi ostamaan vain, jos sai kutsun toiselta puhelimen ostajalta tai osallistui valmistajan kampanjaan. Vuodesta 2014 lähtien syyskuuhun 2019 mennessä OnePlus on julkaissut yhteensä 12 eri puhelinmallia.

Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman suojakuoria, suojalaukkuja ja panssarilasit OnePlus -puhelimiin sekä OnePlus laturit ja muut puhelintarvikkeet.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä OnePlus-puhelimista


Onko OnePlus puhelin hyvä?
OnePlus-valmistajalta löytyy useita kymmeniä eri puhelinmalleja. Jotkut mallit ovat saaneet arvosteluissa erittäin hyviä arvosanoja.

Minkä maalainen on OnePlus puhelin?
OnePlus on kiinalainen valmistaja, joka valmistaa puhelimet Kiinassa. Kiinalainen puhelinvalmistaja Oppo omistaa OnePlus-tuotemerkin.

Mikä OnePlus kannattaa ostaa?
OnePlus-mallistosta löytyy useita eri puhelinmalleja. Eri puhelinmallejen ominaisuuksia kannattaa vertailla, jotta löytää omaan käyttöön parhaimman puhelinmallin.

Mikä on OnePlus-tili?
OnePlus-tili on käyttäjätili OnePlus-puhelimien käyttäjille ja helpottaa OnePlus-puhelinten käyttöä. 

Kannattaako ostaa 5G puhelin?
5G on tullut jäädäkseen ja löytyy myös nykyään edullisen hintaluokan puhelimista. 5G-yhteyttä ei välttämättä kuitenkaan tarvitse käyttää, vaikka sellainen puhelimen ominaisuuksista löytyisi.

Onko OnePlus Nord 2 hyvä?        
OnePlus Nord 2 5G -puhelin on saanut useissa arvosteluissa hyviä arvosanoja. Kannattaa kuitenkin aina katsoa ominaisuksia, että ne vastaavat omiin tarpeisiin.

Kestääkö One Plus Nord vettä?        
OnePlus Nord -mallistosta löytyy useita puhelinmalleja. Kirjoitushetkellä mikään malleista ei ole IP-sertifioituja.

Mistä voi ostaa OnePlus puhelimen?      
OnePlus-puhelimet voi ostaa Luurinetti.fi-verkkokaupasta, josta löytyy aina ajantasainen valikoima OnePlus-puhelimia.

Onko One Plus Android?        
Kyllä. OnePlus-puhelimissa on Android-käyttöjärjestelmä ja OxygenOS-käyttönliitäntää.

Onko OnePlus Nord hyvä puhelin?        
OnePlus Nord -mallistossa on kirjoitushetkellä kymmenen erilaista puhelinmallia, joiden joukosta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen hyvä puhelin. OnePlus Nord -sarjan puhelimet ovat OnePlussan edullisemman hintaluokan puhelinmallisto.

Mikä on uusin OnePlus?        
Kirjoitushetkellä uusin OnePlus-puhelin on OnePlus Nord CE 2 5G Lite. Uusia puhelinmalleja tulee kuitenkin kuukausittain.

Mitä eroa on OnePlus ja OnePlus Nord puhelimella?      
Molemmat ovat OnePlussan valmistamia puhelimia. OnePlus Nord -sarjan puhelimet ovat suunnattu edullisempaan hintaluokkaan.

Millä puhelimella saa parhaat kuvat?        
Parhaat kamerat ovat aina valmistajien ns. lippuvaivamalliston puhelimissa, eli tällä hetkellä esimerkiksi OnePlus 10 Pro -puhelimessa.