Evolve2 Buds -sarja

Jabra Evolve2 Buds -sarjan kuulokkeet tarjoavat langattoman äänentoiston, tyylikkään muotoilun ja kätevän käyttökokemuksen. Nämä kompaktit kuulokkeet on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten luotettavan ja laadukkaan äänikokemuksen.

Evolve2 Buds -kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu, joka mahdollistaa selkeän puhelinkommunikaation ja musiikin nauttimisen. Ne tuottavat tasapainoisen äänen ja rikkaan basson, joka takaa miellyttävän kuuntelukokemuksen. Lisäksi niissä on aktiivinen melunvaimennus, joka auttaa vähentämään ympäristön häiriötekijöitä ja keskittymään työtehtäviin.

Nappikuulokkeet ovat erittäin kompaktit ja kevyet, joten ne ovat helppo ottaa mukaan matkoille tai käyttää päivittäisessä työssä. Ne sopivat mukavasti korviin ja pysyvät tiiviisti paikoillaan, tarjoten hyvän äänieristyksen. Lisäksi kuulokkeet ovat kestävät ja kestävät roiskeita ja hikoilua, mikä tekee niistä sopivan valinnan aktiiviseen työympäristöön.

Jabra Evolve2 Buds -sarjan nappikuulokkeissa on kosketusohjaus, joka mahdollistaa helpon puheluiden vastaanottamisen, äänenvoimakkuuden säätämisen ja musiikin hallinnan. Niissä on myös pitkä akunkesto, jopa 9 tuntia yhdellä latauksella, ja latauskotelo tarjoaa lisää akkukestoa matkoilla ollessa.
Järjestys: