Riistakamerat ja valvontakamerat

Luurinetin blogissa esitellään uusimmat riistakamerat ja valvontakamerajärjestelmät.
Ajankohtaista | Uudet puhelimet | Puhelimen lisätarvikkeet | Riistakamerat ja valvontakamerat | Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet
Reolink käyttöohjeet | Ariete käyttöohjeet | NGS käyttöohjeet

Uusi Garmin Dash Cam Live - Mitä eroa eri Garmin Dash Cam -tuotteissa on?

28.02.2023 15.37
{image:text}


Lue lisää


Western Digital Purple -sarjan kovalevyt on suunniteltu nykyajan valvontakameroita ja kameravalvontaa varten

07.10.2021 16.50
{image:text}

Western Digital Purple -sarjan kovalevyt on suunniteltu nykyajan valvontakameroita ja kameravalvontaa varten. Erityisesti 24/7-tallentavia sekä 4K-laatuisia kameroita ajatellen suunnitellun kovalevyn tallenteet pysyvät ensiluokkaisen laadukkaina.
Lue lisää


Ezviz-valvontalaitteilla turvallisempi koti - Näin otat käyttöön Ezviz DB1 -ovikellon

07.10.2020 09.45
{image:text}

Ezviz DB1 -ovikellon avulla tarkkailet etuoveasi. Ovikellossa on kamera, jonka avulla voit tarkistaa kuka oven takana on, olit sitten itse kotona tai et. Ovikellossa on sekä kaiutin että mikrofoni, joten voit myös keskustella ovella olevan henkilön kanssa älypuhelimesi kautta. Ovikellon näkyvyys on 180 astetta. Siinä on PIR-liiketunnistin, joka lähettää ilmoituksen puhelimeesi, kun havaitsee liikettä. Voit muuttaa asetuksista sitä miltä etäisyydeltä liiketunnistin havaitsee liikettä.
Lue lisää


Näin otat käyttöön Ezviz C3A & WLB -valvontajärjestelmän

11.09.2020 16.20
{image:text}

Ezvizin valvontajärjestelmän avulla voi turvata monenlaisia kohteita, sillä se sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja toimii langattomalla 4G-yhteydellä. Järjestelmään kuuluu C3A-kamera ja WLB-tukiasema sekä Elisan laitenetti, jolla laitteeseen saa nettiyhteyden ja mobiilisovellus, jonka kautta järjestelmää ohjataan. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Elisan SIM-kortti aktivoidaan sekä miten laitteet ja sovellus otetaan käyttöön.
Lue lisää


Uovision riistakamerat soveltuvat myös valvontakameroiksi

29.05.2020 08.27

Uovision on yritys joka valmistaa teknisesti huippulaadukkaita riistakameroita. Uovision riistakamerat ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo usean vuoden ajan. Uovision-riistakamera kuvaa still-kuvia sekä videoita aivan kuten digitaalikamera, mutta ne ovat suunniteltu riistan huomaamatonta tarkkailua varten. Teknisten ominaisuuksiensa vuoksi riistakameroita käytetään nykyään yleisesti myös kiinteistö- ja aluevalvonnassa. Uovision-riistakamerat toimivat mainiosti Suomen sääolosuhteissa IP54-luokituksensa ansiosta.
Lue lisää