Uusi Garmin Dash Cam Live - Mitä eroa eri Garmin Dash Cam -tuotteissa on?

{image:text}

Uusi tuote: Garmin Dash Cam Live

Aina yhteydessä olevalla Garmin Dash Cam Live -LTE-kojelautakameralla voit käyttää reaaliaikaista näkymää ja jakaa tallennettua videokuvaa milloin tahansa Garmin Drive -älypuhelinsovelluksen kautta*.

Voit varmistaa mielenrauhasi, kun saat käyttöösi sijainnin seurannan, varashälytykset ja tapahtumailmoitukset pysäköidystä ajoneuvostasi. Tallennetut videot latautuvat automaattisesti suojattuun Vault-verkkotilaan, jossa voit tarkastella ja jakaa niitä myöhemmin.

Huomioithan, että nämä ominaisuudet edellyttävät aktiivista LTE-tilausta ja jotkin ajoneuvot edellyttävät erikseen myytävää pysyvän virtalähteen johtoa.

(*Aina käytössä oleva yhteys edellyttää aktiivista lisämaksullista LTE-tilausta; tämän kameralaitteen käyttö on kielletty joillakin lainkäyttöalueilla.)

Garmin Dash Cam Live tärkeimmät ominaisuudet:


Garmin Dash Cam -malliston tuotevertailu

Mitä eroa on eri Garmin Dash Cam -kameroilla? Tästä taulukosta näet helposti eri Garminin kojelautakameramalliston erot. Vertailussa seuraavat Garminin mallit: Dash Cam Mini 2, Dash Cam 47, Dash Cam 57, Dash Cam 67W ja uusi Dash Cam Live.

 • Uusi Garmin Dash Cam Live - Mitä eroa eri Garmin Dash Cam -tuotteissa on?

  28.02.2023 15.37 {image:text}
 • - Luurinetti.fi Blogi -
 • Western Digital Purple -sarjan kovalevyt on suunniteltu nykyajan valvontakameroita ja kameravalvontaa varten

  07.10.2021 16.50 {image:text}
  Western Digital Purple -sarjan kovalevyt on suunniteltu nykyajan valvontakameroita ja kameravalvontaa varten. Erityisesti 24/7-tallentavia sekä 4K-laatuisia kameroita ajatellen suunnitellun kovalevyn tallenteet pysyvät ensiluokkaisen laadukkaina.
 • - Luurinetti.fi Blogi -
 • Ezviz-valvontalaitteilla turvallisempi koti - Näin otat käyttöön Ezviz DB1 -ovikellon

  07.10.2020 09.45 {image:text}
  Ezviz DB1 -ovikellon avulla tarkkailet etuoveasi. Ovikellossa on kamera, jonka avulla voit tarkistaa kuka oven takana on, olit sitten itse kotona tai et. Ovikellossa on sekä kaiutin että mikrofoni, joten voit myös keskustella ovella olevan henkilön kanssa älypuhelimesi kautta. Ovikellon näkyvyys on 180 astetta. Siinä on PIR-liiketunnistin, joka lähettää ilmoituksen puhelimeesi, kun havaitsee liikettä. Voit muuttaa asetuksista sitä miltä etäisyydeltä liiketunnistin havaitsee liikettä.
 • - Luurinetti.fi Blogi -
 • Näin otat käyttöön Ezviz C3A & WLB -valvontajärjestelmän

  11.09.2020 16.20 {image:text}
  Ezvizin valvontajärjestelmän avulla voi turvata monenlaisia kohteita, sillä se sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja toimii langattomalla 4G-yhteydellä. Järjestelmään kuuluu C3A-kamera ja WLB-tukiasema sekä Elisan laitenetti, jolla laitteeseen saa nettiyhteyden ja mobiilisovellus, jonka kautta järjestelmää ohjataan. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Elisan SIM-kortti aktivoidaan sekä miten laitteet ja sovellus otetaan käyttöön.
 • - Luurinetti.fi Blogi -
 • Uovision riistakamerat soveltuvat myös valvontakameroiksi

  29.05.2020 08.27
  Uovision on yritys joka valmistaa teknisesti huippulaadukkaita riistakameroita. Uovision riistakamerat ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo usean vuoden ajan. Uovision-riistakamera kuvaa still-kuvia sekä videoita aivan kuten digitaalikamera, mutta ne ovat suunniteltu riistan huomaamatonta tarkkailua varten. Teknisten ominaisuuksiensa vuoksi riistakameroita käytetään nykyään yleisesti myös kiinteistö- ja aluevalvonnassa. Uovision-riistakamerat toimivat mainiosti Suomen sääolosuhteissa IP54-luokituksensa ansiosta.
 • - Luurinetti.fi Blogi -