Engage 65 -sarja

Jabra Engage 65 -sarja tarjoaa ensiluokkaiset langattomat kuulokkeet, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön ja korkealuokkaiseen puhelinkommunikointiin. Nämä kuulokkeet tarjoavat luotettavan ja selkeän äänenlaadun sekä kehittyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan vaativiin työympäristöihin.

Jabra Engage 65 -kuulokkeissa on langaton DECT-yhteys, joka tarjoaa huippuluokan äänenlaadun ja häiriöttömän kommunikoinnin jopa 150 metrin kantaman päässä tukiasemasta. Ne tarjoavat myös pitkän akunkeston, jopa 13 tuntia puhetta yhdellä latauksella, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä pitkiin työpäiviin.

Kuulokkeissa on melunvaimennusteknologia, joka vähentää taustamelua ja varmistaa, että keskustelut ovat selkeitä ja häiriöttömiä. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu mikrofoni, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja selkeän puheentunnistuksen. Kuulokkeet ovat myös mukavat käyttää pitkäkestoisesti, sillä ne on suunniteltu ergonomisesti ja niissä on pehmustetut korvatyynyt.
Järjestys: