Palautelomake - Luurinetti.fi

Lähetä meille kysymyksesi, ehdotuksesi tai palautteesi täyttämällä alla oleva lomake. Voit liittää lomakkeeseen myös tiedostoja, esimerkiksi kuvan viallisesta tuotteesta. Näin pystymme käsittelemään palautteen heti.

Vastaamme palautelomakkeen kautta lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian, arkipäivisin työaikaan parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Viikonloppuisin lähetettyihin viimeistään maanantaina.

Oletko jo tutustunut chat-asiakaspalveluumme?
Chat-asiakaspalvelumme löydät asiakaspalvelumme aukioloaikana tämänkin sivun oikeasta alareunasta. Chat-asiakaspalvelustamme saat vastauksen samantien.
Chat-painikkeet
Sivun oikeassa alalaidassa olevan chat-ikonin kautta saat asiakaspalveluumme yhteyden heti, kun chat-asiakaspalvelumme on paikalla ja vapaana vastaamaan. Muuna aikoina ikonista aukeaa lomake, jonka voit lähettää ja asiakaspalvelumme vastaa sähköpostilla.

Asiakaspalvelumme palvelee myös WhatsApissa

Luurinetti.fi WhatsApp-asiakaspalvelu


Lisää asiakaspalvelumme WhatsApp-numero +35845 783 105 85 puhelimeesi ja ole helposti yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelujärjestelmämme tukee kaikkia muita WhatsApp-toimintoja, mutta ei puheluita tai ääniviestejä.

Mikäli olet tällä sivulla esimerkiksi puhelimella, jossa on asennettuna WhatsApp-sovellus, voit lisätä numeron helposti yhteystietoihin klikkaamalla alla olevaa linkkiä:
https://wa.me/3584578310585


Palautelomake