Puhelimen suojakuoret

Miten löydän omaan puhelimeen sopivat suojakuoret?

Tarkista ensimmäisenä oman puhelimesi malli. Voit tarkistaa sen helposti puhelimen asetuksista. On tärkeää tilata juuri kyseiselle mallille suunniteltu suojakotelo, sillä toiselle mallille tarkoitetut kuoret eivät välttämättä istu paikalleen hyvin ja siksi eivät suojaa puhelinta kunnolla.
 

Kun olet selvittänyt puhelimesi tarkan mallin, löydät siihen sopivat suojakuoret näin:

  1. Valitse alla olevasta valikosta oikea puhelimen valmistaja.
  2. Sieltä aukeaa valikko, johon on listattu kaikki kyseisen valmistajan puhelinmallit, joihin Luurinetistä löytyy tarvikkeita.
  3. Valitse oman puhelinmallisi. Klikkaa sitä, niin näet, millaisia suojalaukkuja ja -kuoria puhelimellesi on saatavana.
 
Apple-puhelintarvikkeet Nokia kuoret ja suojalaukut Honor-puhelinten suojat Samsung-puhelimen suojat
Apple Nokia Honor Samsung
OnePlus panssarilasit Motorola panssarilasit Emporia-puhelintarvikkeet Huawei panssarilasit
OnePlus Motorola Emporia Huawei
Xiaomi-puhelintarvikkeet Beafon puhelintarvikkeet Sony suojakuoret ja suojalaukut Asus Zenfone suojakuoret ja suojalaukut
Xiaomi Beafon Sony Asus
Doro puhelimen suojat      
Doro      
 

Mitä hyötyä suojakuorista on?

Suojakuoret tarjoavat puhelimellesi suojaa naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Tämä auttaa välttämään laitteen vaurioitumisen päivittäisessä käytössä. Sen lisäksi suojakuoret ovat tyylikkäitä ja ne voivat parantaa puhelimen ulkonäköä huomattavasti persoonallisilla kuvioillaan ja tyylikkäillä värivaihtoehdoillaan.

Suojakuoret estävät myös sormenjälkien ja lian kertymisen puhelimen takakanteen. Kuoren ansiosta saat laitteesta paremman otteen, jolloin se ei putoa kädestäsi niin helposti. Lisäksi joissakin suojakuorissa ja -koteloissa on lisäominaisuuksia kuten korttitaskuja tai integroitu jalusta.

 

Monen tyyppisiä suojakuoria

Suojakuoret voidaan jakaa karkeasti kahteen eri tyyppiin: puhelimen takaosaa suojaaviin kuoriin ja myös näyttöä suojaaviin lompakkokoteloihin.

Silikoni- ja TPU-suojakuoret

Silikoni ja TPU ovat hyvin yleisiä materiaaleja suojakuorien valmistuksessa. Ne suojaavat puhelimen takapuolta naarmuilta ja pieniltä kolhuilta. Tällaiset kuoret ovat yleensä ohuita ja kevyitä, joten ne eivät lisää puhelimen kokoa merkittävästi. Tällaisia kuoria on saatavana lukemattomilla hauskoilla kuvioinneilla ja väreillä. Kuoret on helppo asentaa ja poistaa.

Flip Cover -suojakotelot

Flip Cover -suojakuoret suojaavat sekä puhelimen takaosan että näytön. Tällaisen kotelon läppä voidaan avata ja sulkea kuin kirja ja se suojaa näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.
 
Usein Flip cover -koteloissa on lisäksi vähintään yksi korttipaikka, jossa voit säilyttää tärkeimpiä maksukortteja ja henkilöllisyystodistusta. Läppä toimii kätevästi telineenä puhelimelle, jolloin voit katsella videoita tai puhua videopuheluita mukavasti.

Iskunkestävät suojakuoret

Iskunkestävät suojakuoret suojaavat puhelinta tehokkaammin pudotuksilta, iskuilta ja kolhuilta. Usein ne koostuvat useista kerroksista, minkä vuoksi ne kestävät iskuja hyvin. Tällaiset suojakuoret tarjoavat huomattavan suojan äärimmäisissä olosuhteissa. Jos olet huolissasi puhelimesi turvallisuudesta harrastuksissa tai töissä, iskunkestävä suojakuori voi olla hyvä valinta.

Itse suunnitellut suojakuoret Omakuori.fi:stä

Omakuori.fi tarjoaa mahdollisuuden luoda omannäköinen suojakuori puhelimellesi. Voit laittaa kuoreen valokuvia, kuvioita tai tekstejä, jolloin saat uniikin suojakuoren, jollaista ei varmasti ole kenelläkään muulla. Tämä on erinomainen tapa tehdä puhelimestasi yksilöllinen ja erottuva.
 

Miten eri valmistajien suojakuoret eroavat toisistaan?

Luurinetistä löydät laajan valikoiman suojakuoria eri valmistajilta. Monet valmistajat ovat tunnettuja omasta tyylistään ja niiden kuoret erottuvat joukosta. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva suojakotelo. Jos tarvitset enemmän suojausta, valitse iskunkestävä kotelo, tai jos haluat kuljettaa mukanasi pankkikortteja, valitse lompakkokotelo.
 
Esimerkiksi UAG valmistaa vaativiin olosuhteisiin sopivia, iskunkestäviä suojakoteloita. Tanskalaisen dbramante1928:n suojalaukut sen sijaan ovat tyylikkäitä, nahasta valmistettuja suojia. Suomalainen Screenor valmistaa sekä panssarilaseja että suojakoteloita. Screenorin kotelot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja tarkkaan suunniteltuja.
 
Valmistajien omat suojakuoret sopivat puhelimiin täydellisesti ja tarjoavat tehokasta suojaa. Esimerkiksi Samsung ja Apple valmistavat puhelimilleen erilaisia pirteän värisiä kuoria. Voit piristää Apple-puhelimesi ilmettä myös esimerkiksi iDeal of Sweden -tuotteilla.
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä puhelimen suojakuorista

Miten tilaan sopivat kuoret puhelimeen?
 
Tarkista ensin puhelimesi malli puhelimen asetuksista. Sitten voit valita Luurinetistä puhelimeesi sopivat kuoret. Moniin puhelinmalleihin on saatavilla paljon erilaisia suojakuoria, kuten TPU-suojia ja flip wallet -kuoria. Saat tuotteet Luurinetistä nopealla toimitusajalla.
 
Mistä näen oman puhelimeni mallin?
 
Voit tarkistaa oman puhelimesi mallin puhelimen asetuksista tai puhelimen alkuperäisestä paketista, jos se sattuu vielä olemaan tallessa. Asetuksista löytyy kohta ”Tietoja laitteesta”, josta yleensä löytyy tieto puhelinmallista.
 
Miten puhelimen suojakuoret puhdistetaan?
 
Puhdistustapa riippuu suojakuoren materiaalista. Esimerkiksi monet silikoniset tai muovista valmistetut kuoret voidaan puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Nahkaisten koteloiden puhdistamisessa voi käyttää tarvittaessa nahalle tarkoitettua puhdistus- ja hoitoainetta.
 
Mikä on paras suoja puhelimelle?
 
Valitse suojat puhelimen käyttötarkoituksen mukaan. Jos käytät puhelinta töissä tai harrastuksissa, voit valita iskunkestävät suojat. Jos taas haluat kuljettaa mukana maksukortteja, valitse lompakkokotelo. Jos tarvitset vain kevyttä suojaa ja haluat piristää puhelimen ulkonäköä. valitse vaikkapa muovinen suojakuori.
 
Mitkä kuoret suojaavat parhaiten puhelinta?
 
Iskunkestävät suojakuoret suojaavat puhelinta tehokkaasti iskuilta ja naarmuilta. Tällaisia ovat esimerkiksi UAG:n tuotteet. Iskuja kestäviä suojakoteloita valmistavat lisäksi esimerkiksi Tech21, OtterBox ja monet muut. Jos kaipaat suojaa myös puhelimen näytölle, valitse flip cover, jossa on näyttöä suojaava läppä.
 
Mistä puhelimen suojakuoret kannattaa tilata?
 
Tilaa puhelimen suojakuoret Luurinetistä. Tarjoamme laajan valikoiman eri valmistajien kuoria lukemattomille eri puhelinmalleille. Meiltä löydät kuoria sekä uusille että vanhemmille puhelimille. Tuotteet lähetetään meiltä nopeasti, usein jo saman päivän aikana.
 

Esimerkkinä joitakin suojakuoria valikoimastamme:

Huomaathan, että parhaiten löydät omaan puhelinmalliisi sopivat suojakuoret yllä olevan valikon kautta.
Järjestys: