Screenor

Screenor valmistaa suojalaukkuja (Smart- ja Clever-tuotesarjat), suojakuoria (Hybrid Bumber -tuotesarja) ja panssarilaseja.

Screenor on suomalainen matkapuhelimien ja tablettien ulkoisen suojaamisen valmistaja. Screenorin panssarilasi on paras suoja iskuja, naarmuuntumista ja likaa vastaan. Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Premium Tempered -näytönsuoja antaa parhaan mahdollisen suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu panssarilasi on 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi.

Kovimmista iskuista panssarilasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoontuessaan suojalasi jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Helppo asentaa. Paketissa mukana suomen kieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdennustarrat.

Ainoana lasikalvon valmistajana Screenor tarjoaa ainutlaatuisen laatutakuun, joka on voimassa 3 kk ostopäivästä. Screenorin laatutakuun ehdot:

Puhelimen näytöt saattavat rikkoontua helpostikin ja usein huolellisinkaan käyttäjä ei edes huomaa iskua ja sen aiheuttamaa rikkoontumista. Tuoteturva kattaa tuotteen asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Lasikalvo on yhdeksän kertaa kovempi kuin tavallinen lasi. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että itsellään se ei kuitenkaan hajoa mutta iskusta, suojatessaan laitetta se saattaa rikkoontua. Ainutlaatuinen Screenorin lisäetu korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen talläisen epämiellyttävän rikkoontumisen.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi edun alaisen ongelman tuotteemme kanssa voit olla yhteydessä Screenoriin sähköpostitse info@screenor.fi ja kertoa asiasta kuvan ja yhteystietojen kera. Screenor tarvitsee myös tiedon Screenor suojalasin ostopaikasta ja ostopäivästä. Tuotteen Screenor toimittaa aina sinulle aina postitse, muistathan siksi aina liittää mukaan postiosoitteesi.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja on voimassa 3 kk ostohetkestä. Takuun edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää että kyseessä on lisäsuoja jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei estä kokonaan näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Järjestys: