Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT

Toimitustapoina käytämme Postin ja Matkahuollon tarjoamia toimitustapoja. Toimitamme tuotteita Suomeen, mutta emme Ahvenanmaalle (lisäksi toimitamme tuotteita muihin EU-maihin, lisätietoa tästä). Kaikki lähetykset menevät meiltä suoraan lajittelukeskukseen tai terminaaliin ja ovat viivakoodiseurannan alaisia eli seurattavissa.

Meillä pystyt seuraamaan helposti tilauksen käsittelyä sivuillamme ja saat sähköpostitse aina ilmoituksen, kun tilauksen tila etenee. Tiedät milloin otamme tilauksen käsittelyyn ja tiedät milloin tilaus on lähtenyt meiltä lajittelukeskukseen. Tilausten seurantaa pystyt jatkamaan myös Postin ja Matkahuollon verkkopalvelussa saamallasi seurantatunnuksella.

Luurinetti

Toimitustapa: Nouto Tampere, hinta 0.00 e

Nouda tilauksesi noutopisteestä Tampereen keskustasta. Noutopiste sijaitsee Matkahuollon rahtiaseman tiloissa. Tee tilaus verkkosivuillamme ja valitse toimitustavaksi nouto. Keräämme tilauksen ja lähetämme noutopisteeseen. Ilmoitamme tekstiviestillä, kun tilaus on saapunut noudettavaksi. Tilaus on pääsääntöisesti noudettavissa tilauksesta seuraavana arkipäivänä (tuotteissa, joissa toimitusajaksi kerrotaan "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä").

Noutopisteen osoite: Matkahuollon rahtiasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere. Avoinna arkisin kello 07:00-18:00.

Luurinetti

Toimitustapa: Matkahuolto Nouto, hinta 3.90 e

Matkahuolto kuljettaa lähetyksesi lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehelle. Matkahuollot ja Matkahuolto-asiamiehet sijaitsevat kuntien keskustoissa ja ovat yleensä linja-autoaseman yhteydessä. Tilausta tehdessä tilausjärjestelmä näyttää postinumeron perusteella kahdeksan lähintä noutopaikkaa.

Matkahuollot ja Matkahuolto-asiamiehet voit tarkistaa tästä

Matkahuollon kautta tilatut lähetykset lähetetään Tampereen terminaalista. Matkahuolto on nopea ja edullinen toimitustapa kaikkialle Suomeen. Matkahuolto säilyttää lähetystä maksutta seitsemän päivää. Perillä lähetyksestä pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä. Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä.

Matkahuollon palvelunumero palvelee arkisin kello 8-18 numerossa 0800 132 582 (ilmainen). 

Luurinetti

Toimitustapa: Matkahuolto Lähellä-paketti, hinta 3.90 e

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa. Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa esimerkiksi R-Kioski- ja K-Market -myymälöistä. Matkahuollon omien toimipisteiden sekä lähikauppojen määrän, sijainnin ja joustavien aukiolojen ansiosta pakettien nouto on nyt entistä helpompaa! Matkahuollon tarjoama ylivoima perustuu nopeuteen, tiheisiin yhteyksiin, kattavaan reitistöön, pitäviin aikatauluihin ja yksilölliseen joustavuuteen.

Tilausta tehdessä ja toimitustapaa valittaessa näytetään postinumeron perusteella kahdeksan lähintä Lähellä-paketin noutopistettä. Voit näistä vaihtoehdoista valita haluamasi noutopisteen.

Matkahuollon kautta tilatut lähetykset lähetetään Tampereen terminaalista. Matkahuolto on nopea ja edullinen toimitustapa kaikkialle Suomeen. Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Perillä lähetyksestä pääsääntöisesti seuraavana tai sitä seuraavana työpäivänä.

Matkahuolto Lähellä -paketteja säilytetään maksutta 14 päivää myymälöissä, pakettiautomaateissa 7 päivää.

HUOMIO! Varsinkin Black Fridayn jälkeisenä aikana aina jouluun asti on pakettiliikenteessä ruuhkaa, jolloin lähetys voidaan ohjata johonkin muuhun kuin asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen tapauksissa, joissa asiakkaan valitsema noutopiste on täynnä (koskee pääasiassa pakettiautomaatteja). Tarkista aina saamastasi saapimisilmoituksesta lähetyksen noutopaikka.

Matkahuollon palvelunumero palvelee arkisin kello 8-18 numerossa 0800 132 582 (ilmainen).

Luurinetti

Toimitustapa: Nouto Postista tai Postin automaatista, hinta 5.90 e

Nouto Postista tai Postin automaatista sopii kuljetuksiin, joissa haluat noutaa lähetyksen Postista tai Postin automaatista. Lähetys on vastaanottajan valitsemassa noutopisteessä lähetyksestä pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä kello 16.00 jälkeen määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Lähetys on noudettavissa Postista saapumispäivänä seurantatunnusta vastaan tai noudettaessa automaatista, Posti lähettää tekstiviestillä lokerokoodin, jolla atuomaatin luukun saa auki. Lähetystä säilytetään Postissa viikko saapumisen jälkeen. Tilausjärjestelmä näyttää tilausta tehdessä postinumeron perusteella lähimmät Postin noutopisteet. Huomaathan, että Postilla pakettien lauantaitoimitukset kattavat jo pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun, Oulun, Seinäjoen ja Kuopion, joka tarkoittaa, että voit saada meiltä perjantaina lähteneen lähetyksen noudettua jo lauantaina.

HUOMIO! Varsinkin Black Fridayn jälkeisenä aikana aina jouluun asti on pakettiliikenteessä ruuhkaa, jolloin lähetys voidaan ohjata johonkin muuhun kuin asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen tapauksissa, joissa asiakkaan valitsema noutopiste on täynnä (koskee pääasiassa pakettiautomaatteja). Tarkista aina saamastasi saapimisilmoituksesta lähetyksen noutopaikka.

Postin palvelunumero palvelee arkisin kello arkisin kello 8-18, lauantaisin 8-16 numerossa 0600 94320 (1,84 e/vastattu puhelu + pvm/mpm). Postin verkkosivuilla olevan chatin kautta saat yhteyden Postiin maksuttomasti.

Luurinetti

Toimitustapa: Matkahuolto Jako, hinta 9.90 e

Matkahuolto Jakopaketti jaetaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen pääsääntöisesti lähetyksestä seuraavana työpäivänä kaikkialla Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Kuluttaja-asiakkaille tulevissa lähetyksissä paketin jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa etukäteen ja jakelu voidaan tehdä osassa alueita myös ilta-aikaan. Matkahuolto sopii jakoajan pääsääntöisesti tekstiviestillä, johon vastataan. Yritysasiakkaille jakoaika on arkisin klo 8-16, toimitusajankohtaa ei sovita vastaanottajan kanssa etukäteen.

Matkahuollolla on käytössään järjestelmä, jonka ansiosta lähetysten etenemistä voidaan seurata reaaliajassa toimitusseurannassa. Seurantatunnuksen lähetämme aina sähköpostilla tilaajalle.

Matkahuollon palvelunumero palvelee arkisin kello 8-18 numerossa 0800 132 582 (ilmainen).

TOIMITUSAIKA

Toimitusajallisesti tuotteet on jaoteltu muutamaan eri toimitusaikaluokkaan. Toimitusaika kerrotaan kunkin tuotteen tuotekortilla. Toimitusaikoja on esimerkiksi "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä", joka tarkoittaa, että tuotetta löytyy omasta varastostamme sivuilla näkyvä määrä ja arkipäivisin ennen kello 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Nämä tilaukset ovat toimitustavasta riippuen perillä keskimäärin seuraavana arkipäivänä lähetyksestä.

Toinen toimitusaikaluokka on esimerkiksi "2-4 arkipäivää", joka tarkoittaa, että kyseistä tuotetta löytyy maahantuojan varastosta sivuilla näkyvä määrä ja tilaamme tuotteet maahantuojalta tilauksen jälkeen. Toimitusaika tuotteella on tilauksesta asiakkaalle noin 2-4 arkipäivää.

Mikäli tilauksella on kahden tai useamman eri toimitusaikaluokan tuotteita, tilauksen toimitusaika on näissä tapauksissa hitaimman toimitusaikaluokan mukaan.

MAKSUTAVAT

Teemme yhteistyötä Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut) kanssa ja maksutapahtuma tapahtuu Paytrailin kautta suojatussa yhteydessä.

Tilatut tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Luurinetissä voidaan maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla, joiden tunnukset ovat alapuolella.

www.luurinetti.com

www.luurinetti.com

Jousto on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jouston palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-3000 euron ostoksiin. Laskun saat kätevästi sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat maksuaikaa 30 päivää. Ainoa lisäkulu on laskutusmaksu 2.90 e. Joustolla voit maksaa myös erissä 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla 20-3000 euron ostokset. Tällöin laskutusmaksu on 3.90 e /lasku. Lisäksi Jousto perii 19.90% nimelliskorkoa. Kun siirryt ostoskorista Jouston palveluun, se laskee ja näyttää automaattisesti todellisen vuosikoron,  jonka näet ennen  tilauksen hyväksymistä.

Esimerkkejä osamaksun kuukausierästä
Maksuaika Summa Kuukausierä
4 kk 100 e 30 e
9 kk 200 e 28 e
12 kk 300 e 32 e
12 kk 400 e 41 e
18 kk 500 e 36 e
24 kk 1000 e 55 e
30 kk 2000 e 90 e
36 kk 3000 e 116 e

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytraililla on maksulaitoksen toimilupa.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksamiseen liittyvissä asioissa Paytrailin asiakaspalvelu palvelee 24/7 puhelinnumerossa 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min).

Jouston laskulla ja osamaksulla maksamiseen liittyvissä asioissa palvelee Jouston asiakaspalvelu puhelinnumerossa 0800 186 186 (pvm/mpm, avoinna ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21).

TAKUU

Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Tuotteen takuuaika on merkitty tuotekohtaisesti tuotekortille. Takuuajan jälkeisissä virhetilanteissa (virhevastuu) olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kadonneen kuitin tilalle voi tulostaa omalta asiakastililtä uuden kuitin.

Nopein tapa saada tuote takuuhuoltoon on toimittaa laite suoraan huoltopisteeseen. Jos tätä mahdollisuutta ei ole voidaan tuote myös lähettää huoltopisteeseen maksutta. Takuuasioissa ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

HUOMIO! Ennen kuin toimitat laitteen takuuhuoltoon, otathan tarvitsemistasi tiedoista varmuuskopion. Esimerkiksi puhelimien muistit tyhjenevät huollossa aina eikä tietoja ole mahdollista jälkikäteen palauttaa.

» Huolto-ohjeet

PALAUTUS

Noudatamme Kuluttajasuojalakia ja näin ostajalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteilla laskettuna vastaanottopäivästä. Palautustapauksissa Luurinetti palauttaa asiakkaan tilille rahat 14 päivän kuluessa tuotteen saavuttua meille. Asiakaspalautuksen täytyy sisältää kaikki samat tuotteet mitä paketissa oli sen vastaanottaessa, mukaan lukien kuittikopio. Asiakaspalautus on pakattava aina hyvin eikä osoitekorttia saa liimata suoraan tuotepakettiin.

Toivomus! Älä koskaan palauta lähetystä ilman palautusilmoitusta! Tee palautusilmoitus sähköpostilla osoitteeseen palautus@luurinetti.fi. Ilmoita sähköpostitse 14 päivän sisällä saamastasi lähetyksestä tilaustietosi ja tiedot haluamastasi palautuksesta, niin saat palautusohjeet pääsääntöisesti samana päivänä. Kun olet saanut vastauksen palautusilmoitukseen, palauta lähetys vasta sen jälkeen.

Asiakas vastaa palautuskuluista, jotka ohjeiden mukaan palauttaessa Matkahuollolla ovat 3.90 e/lähetys ja Postilla palauttaessa 5.90 e/lähetys, eli sama hinta kuin lähettäessä. Palautuskulua ei kuitenkaan veloiteta, mikäli asiakas tekee vastaavasta tuotteesta uuden tilauksen ennen palautuksen käsittelyä (yli 95% palautuksista johtuu siitä, että on vahingossa tilattu väärään puhelinmalliin suojakotelo. Näissä tapauksissa siis tuotteen vaihdosta oikeaan ei tule asiakkaille lisäkuluja). Poikkeuksena isojen tuotteiden, kuten esimerkiksi kaiutinsarjojen ja subwooferejen palautuskulut (lähetyksen paino yli 50 kg) enintään 69 e. Palautuskulut sisältävät lähetyksen vakuutuksen katoamisen varalta.

Palautettavaan tuotteeseen asiakas saa tutustua ja kokeilla samaan tapaan miten hän voisi kokeilla sitä liikkeessä. Asiakas ei kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Puhelimella ei saa soittaa eikä vastaanottaa puheluita, koska näin ei voi myymälässäkään tehdä. Näytön suojamuovia, puhelimen kameran linssin suojamuovia eikä mahdollisia muitakaan puhelimessa tai tarvikkeissa olevia suojaavia muoveja saa ottaa pois (koskee myös suojakoteloiden ja muiden tarvikkeiden suojaavia muoveja). CD-levyjen tulee olla sinetöityjä.
 
Mikäli ehdot eivät täyty, meillä ei Kuluttajasuojalain mukaan ole velvollisuutta ottaa tuotetta vastaan (Kuluttajasuojalaki 6. luku 23§). Nämä lähetetään asiakkaalle takaisin asiakkaan kustannuksella ja veloitetaan aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut.

Tuotteilla, kuten nappikuulokkeilla ja vastaavilla ei ole palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen, mikäli tuote on avattu pakkauksesta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

Suojakalvoilla, jotka on asennettu, ei ole palautusoikeutta. Tästä syystä on tärkeää sovittaa suojakalvoa ennen asennusta puhelimen näytölle ja testata mahdollinen yhteensopivuus myös suojakoteloiden ja -kuorien kanssa (lasikalvot eivät ole yhteensopivia kaikkien suojakoteloiden ja -kuorien kanssa). Huomaathan käyttäessäsi lasikalvoa, ettei yksikään lasikalvovalmistaja suosittele samalla käytettäväksi suojakoteloa tai -kuorta, koska ajan kanssa suoja nostaa lasikalvon paikaltaan tai murtavat lasikalvon reunat. Suojakotelon tai -kuoren käyttö lasikalvon kanssa on aina omalla vastuulla eikä irtoaminen tai murtuminen kuulu takuun piiriin. Lasikalvoja löytyy markkinoilta kahdenlaisia - yhä useammassa puhelimessa on keskeltä reunoille kaartuva näyttö, josta syystä edullisimmat suojakalvot jättävät näytön reunoille tyhjää tilaa. Valikoimistamme löytyy näihin kaartuvanäyttöisiin puhelimiin myös lasikalvoja, jotka peittävät koko näytön reunasta reunaan. Näitä valmistajat kutsuvat usein nimellä Curved- tai Full-Fit-lasikalvoksi. Curved- ja Full-Fit-lasikalvot tulevat näytön laidasta laitaan ja ne on useimmiten varustettu värillisellä kehyksellä.

Akut, joiden kontaktipinnan sinetti on rikottu, ei ole palausoikeutta. Tarkista yhteensopivuus aina ennen akun asentamista paikalleen.

Yritysten välisissä kaupoissa ei ole palautusoikeutta. Mahdolliset muut, kuten takuuhyvitykset korvataan asiakkaan tilille 14 päivän sisällä hyvityspyynnöstä.

NOUTOPISTE

Noutopiste toimii Matkahuollon tiloissa Tampereen keskustassa. Noutopiste on paikka, josta tilaus noudetaan. Tilaus tehdään sivuiltamme normaalisti ja toimitustavaksi valitaan nouto.

Tilaus on pääsääntöisesti noudettavissa tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Tulet saamaan tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon edessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Noutopisteen osoite: Matkahuollon rahtiasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere. Avoinna arkisin kello 07:00-18:00.

TIETOSUOJASELOSTEEMME, EVÄSTEET JA RIIDAN RATKAISU

-Tietosuojaselosteemme voit lukea tästä tästä (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)
-Evästekäytäntöihimme voit tutustua tästä (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)