Apple iPhone 14 Plus suojakuoret ja suojalaukut

Valikoimistamme löydät Apple iPhone 14 Plus -puhelimeen satoja erilaisia suojalaukkuja ja -kuoria eri käyttötarkoituksiin. Valikoimistamme löydät niin Applen omat suojakuoret kuin suojakuoria kymmeniltä muilta valmistajilta.
 
iPhone 14 suojakuoret | iPhone 14 Plus suojakuoret | iPhone 14 Pro suojakuoret | iPhone 14 Pro Max suojakuoret 
Järjestys:

iPhone 14 Plus puhelimen suojakuorista usein kysyttyä


Voiko iPhone 14 Plus puhelimen ladata langattomasti, jos siinä on suojakuori?
Langaton lataus toimii lähes kaikkien suojakuorien kanssa. Ainoastaan, erityisen paksut suojakuoret voivat estää langattoman latauksen. Esimerkiksi kaikkien Applen valmistamien suojakuorien kanssa lataus toimii varmasti.

Mistä voin tilata iPhone 14 Plus puhelimen kuoret omalla kuvalla?
Omakuori.fi-verkkokaupassa voit suunnitella iPhone 14 Plus puhelimeen suojakuoret omalla kuvalla, logolla, tekstillä – tai näiden yhdistelmällä. Suunnittelu onnistuu itse sivuilla olevalla editorilla. 

Käykö iPhone 14 kuoret iPhone 14 Plus puhelimeen?
iPhone 14 -puhelimen suojakuoret eivät käy iPhone 14 Plus -puhelimelle. Molemmille puhelinmalleille löytyy omat suojakuoret.

Mikä on hyvä lompakkokotelo iPhone 14 Plus puhelimelle?
Erilaisia lompakkokoteloita löytyy usealta eri valmistajilta, kannatta tutustua Luurinetti.fi-verkkokaupan valikoimiin.

Mistä suojakuoret iPhone 14 Plus puhelimeen?
Erilaisia suojakuoria löytyy usealta eri valmistajilta, kannatta tutustua Luurinetti.fi-verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan. Meiltä saat suojakuoret hyvään hintaan ja nopealla toimituksella - luotettavasti kotimaisesta verkkokaupasta.

Tuleeko iPhone 14 Plus puhelimen mukana panssarilasi?
Applen tai muidenkaan meillä myynnissä olevien puhelinvalmistajien myyntipakkauksessa ei toimiteta vakiona panssarilasia. Panssarilasi tai suojakalvo on lisävaruste ja on ostettavissa erikseen.