Apple iPhone 14 Pro Max tarvikkeet

Monipuolinen valikoima lisävarusteita Apple iPhone 14 Pro Max -puhelimelle. Valitse alakategoria, haluatko tutustua suojalaukkuihin ja -kuoriin, panssarilaseihin vai muihin yhteensopiviin lisävarusteisiin.
Järjestys:

iPhone 14 Pro Max puhelimesta usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mikä laturi iPhone 14 Pro Max puhelimeen?
Apple iPhone 14 Pro Max -puhelinta voidaan ladata langallisesti tai langattomasti. iPhone 14 Pro Max -puhelin tukee langallisesti 20W-latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Valmistajat ja viranomaiset suosittelevat, että lataukseen käytetään aina valmistajan alkuperäisiä latureita.

Onko iPhone 14 Pro Max puhelimessa langaton lataus?
Apple iPhone 14 Pro Max -puhelin tukee langatonta latausta, langattomasti 7.5W Qi-latausta ja langattomasti 15W MagSafe-latausta. Apple luonnollisesti suosittelee käyttämään aina omia langattomia latureita, jotka löytyvät valikoimistamme.

Onko iPhone 14 Pro Max vedenkestävä?
Apple iPhone 14 Pro Max on vesitiivis IP68-standardin mukaisesti. Apple lupaa puhelimen kestävän upotuksen 6 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Onko iPhone 14 Pro Max puhelimessa uutena valmiiksi panssarilasi?
Applen tai muidenkaan meillä myynnissä olevien puhelinvalmistajien myyntipakkauksessa ei toimiteta vakiona panssarilasia. Panssarilasi tai suojakalvo on lisävaruste ja on ostettavissa erikseen.