Engage 75 -sarja

Jabra Engage 75 -sarjan kuulokkeissa on erittäin luotettava DECT-yhteys, joka tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa ja vakautta jopa 150 metrin kantamalla tukiasemasta. Ne tarjoavat myös pitkän akunkeston, jopa 13 tuntia puhetta yhdellä latauksella, mikä mahdollistaa koko työpäivän kestävän käytön ilman keskeytyksiä.

Jabra Engage 75 -sarjan kuulokkeet ovat myös ergonomisesti suunniteltu, mikä tekee niiden käytöstä miellyttävää koko työpäivän ajan. Niissä on pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä pääpanta, jotka tarjoavat mukavuutta ja istuvuutta käyttäjälle. Lisäksi kuulokkeissa on helppokäyttöiset ohjauspainikkeet äänenvoimakkuuden säätämiseen, puheluiden hallintaan ja yhteyden muodostamiseen.

Jabra Engage 75 -kuulokkeet ovat yhteensopivia monien eri laitteiden kanssa, kuten tietokoneiden, puhelimien ja tablet-laitteiden kanssa, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan erilaisiin työympäristöihin. Ne tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten pitkän kantaman ja monilaitetuen, jotka tehostavat käyttäjän tehokkuutta ja joustavuutta työtehtävissä.
Järjestys: