Kahvinkeittimet

Kahvi on olennainen osa monien suomalaisten aamurutiinia. Kun nauttii aamulla muutaman kupillisen erinomaista kahvia, päivä lähtee hyvin käyntiin.

Tykkäsit sitten tavallisesta kahvinkeittimestä, perkolaattorista tai pour over -periaatteella valmistetusta kahvista, Luurinetistä löydät tarpeisiisi sopivan tuotteen. Valikoimastamme löytyy sekä vintage-tyyliin että moderniin sisustustyyliin sopivia kahvinkeittimiä. Meiltä saat esimerkiksi Wilfan ja Arieten laadukkaat keittimet ja muut tarvikkeet kahvinvalmistukseen.
Järjestys:

Usein kysyttyjä kysymyksiä kahvinkeittimistä


Millä keittimellä tulee parasta kahvia?
Wilfan kahvinkeittimistä Performance-malli on tykätty keitin. Se keittää hyvää kahvia ja näyttää tyylikkäältä.

Miten saa parasta kahvia?
Valitse hyvä kahvilaatu ja jauha kahvipavut itse. Kannattaa kokeilla erilaisia menetelmiä kahvin valmistamiseen, jotta löydät ne, joista itse tykkäät eniten.

Onko Wilfa kahvinkeitin laadukas?
Kyllä on. Esimerkiksi Wilfan Svart Precision WSP 2A- ja Performance-kahvinkeittimet ovat testivoittajia.

Onko Wilfa kahvinkeittimessä automaattinen sammutus?
Kyllä. Wilfan kahvinkeittimissä on automaattinen sammutus, joka sammuttaa keittimen, kun se on ollut päällä 40 minuuttia.

Miten Wilfa kahvinkeitin puhdistetaan?
Kahvinkeittimelle kannattaa tehdä säännöllisesti kalkinpoisto.

Miten valitsen parhaan kahvinkeittimen?
Kokeile erilaisia kahvinvalmistusmenetelmiä, jotta löydät niistä itsellesi sopivimman. Ota selvää, miten kahvinkeittimet ovat menestyneet testeissä. Esimerkiksi Wilfan Svart Precision WSP 2A- ja Performance-kahvinkeittimet ovat testivoittajia.