PopSockets

PopSockets kiinnittyy useisiin materiaaleihin ja puhelimiin, mutta ei aivan kaikkiin. On tiettyjä Applen puhelinmalleja, mihin PopSockets ei kiinnity ja suojakuoria. Esimerkiksi silikonisiin suojakuoriin PopSockets ei kiinnity.

Lue täältä lisää: Ongelmia PopSocketsin kiinnityksessä? Mihin kaikkeen PopSockets kiinnittyy?

PopSocket on kätevä lisätarvike älypuhelimelle ja tabletille. Kiinnittämällä yhden tai kaksi PopSockets-tarviketta laitteeseesi saat käyttöösi useita käytännöllisiä toimintoja. PopSocketsin avulla saat varman otteen laitteestasi puhuessasi, kuvatessasi tai videoidessasi. Se toimii jalustana niin pysty- kuin vaakasuunnassakin ja voit kiertää nappikuulokkeidesi johdon PopSocketsin ympärille, jotta vältyt johdon sotkeentumiselta.

PopSocket kiinnittyy laitteeseen imukupilla ja se laajenee tarvittaessa. Kun PopSocket ei ole käytössä, painat sen kätevästi alas, jottei se vie tilaa. Alas painettuna se on yhteensopiva PopClip-autopidikkeen kanssa. Autopidikkeen voi asentaa ajoneuvon kojelautaan ja puhelin kiinnittyy siihen varmasti PopSocketsilla.

Luurinetin Suomen laajin PopSocket-varasto sijaitsee Suomessa, joten toimitukset ovat pääsääntöisesti perillä seuraavana arkipäivänä, kun teet tilauksen ennen kello 12:00.

Järjestys: