dbramante1928

dbramante1928 valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaat tuotteet muun muassa puhelin- ja tablettitarvikkeet. Tanskalaista designia käsityönä valmistettuna Full-Grain nahkalaadusta! dbramante1928 käyttää kaikissa tuotteissaan 100-prosenttisesti aitoa lehmän tai puhvelin vuotaa.

Ne ovat taitavien käsityöläisten valitsemia, näin dbramante1928 pystyy takaamaan nahan tasalaatuisuuden kaikissa tuotteissaan. dbramante1928 tuotteita saavat valmistaa vain heidän hyväksymät tehtaat. Tuotanto alkaa parhaiden materiaalien hankinnalla ja vuotien parkinnalla. Tämän jälkeen nahoista tehdään ulkoasultaan dbramante1928 haluamia ja niistä ommellaan valmiita tuotteita tarkkojen suunnitelmien ja laatuvaatimuksien mukaan.

Miksi dbramante1928 käyttää vain kaikkein laadukkainta pintanahkaa?
Kaikki nahkalaadut eivät ole samanlaisia. Kolme nahkalaatua erottuvat selkeästi toisistaan:
1. Huippulaatuinen ja luonnollinen pintanahka (full-grain)
2. Keskilaatuinen ja muokattu nahka (top-grain)
3. Tavallinen nahka (genuine)

dbramante1928 käyttää tuotteissaan vain kaikkein parasta luonnollista pintanahkaa. Pintanahka (full-grain) hyödyntää eläimen vuotaa sellaisenaan epätäydellisyyksineen ja sen luontainen kestävyys on omaa luokkaansa. Sitä käytetään usein kestävyyttä vaativissa nahkatuotteissa, kuten asekoteloissa ja laatuvöissä. Sitä voidaan hyvin käyttää myös salkuissa, juhlakengissä, työsaappaissa ja monissa muissa nahkatuotteissa.

Pintanahassa näkyy usein luonnolliset epätäydellisyydet, mutta näitä kohtia vuodasta ei käytetä dbramante1928:n kaltaisissa laatutuotteissa.

Vain tasalaatuiset vuodan kohdat tulevat tuotteessa ulospäin näkyviin kohtiin. Pintanahka on todella lujaa ja kulutusta kestävää materiaalia, joka vanhetessaan kehittää pintaansa kauniin patinan ja näyttää sitä paremmalta mitä enemmän sitä käyttää. Se on yleisesti tunnustettu parhaaksi ja laadukkaimmaksi nahkalaaduksi mitä rahalla voi saada. Usein selvästi kalliimpi pintanahka maksaa itsensä takaisin kestävyytensä ansiosta. Pintanahasta tehty tuote voi säilyä käyttäjänsä eliniän oikeasti hoidettuna.

Varastomme sijaitsee Suomessa, joten dbramante1928-tuotteiden toimitus on nopea.

UUTTA 2018 ALKAEN
dbramante1928 valikoimasta löydät markkinoiden parhaat nahkaiset suojakuoret puhelimille! Tuotteet ovat saaneet uuden ilmeen ja sekä Copenhagen että Lynge ovat saaneet uuden älykkään magneettilukituksen ja jokaisesta kuoresta löytyy nyt myös RFID-suojaus! Tuttujen nahkaisten kuorien rinnalle väriä ja clamouria tuomaan on lanseerattu tuoteperhe MODE. Saffiano-nahkaisia kuoria kevään muodikkaimmissa väreissä!

Järjestys: